Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φρενίτιδα στην Ευρώπη για Τζόλη
| 2021-02-19 23:26:00

Φρενίτιδα στην Ευρώπη για Τζόλη – Το "κόλπο" του ΠΑΟΚ που θα τον... απογειώσει!

Sportdog Team
Φρενίτιδα στην Ευρώπη για Τζόλη – Το "κόλπο" του ΠΑΟΚ που θα τον... απογειώσει!

ΠΑΟΚ: Όσο περνάει ο καιρός ολόκληρη η Ευρώπη αρχίζει και ασχολείται περισσότερο με τον Χρήστο Τζόλη. Μάλιστα η αυστριακή έκδοση της γνωστής ιστοσελίδας Transfermarktέκανε ένα αφιέρωμα στο νεαρό άσο του ΠΑΟΚ, με τους συντάκτες να αναρωτιούνται αν ο 19χρονος εξτρέμ θα μπορούσε να παίξει στην Bundesliga, λέγοντας ότι ήδη η Λειψία τον έχει αρκετά ψηλά στη λίστα της.

Παράλληλα γίνεται αναφορά στην απίστευτη άνοδο της αξίας του Τζόλη, αλλά και σε όσα έχει πετύχει με την φανέλα των τμημάτων υποδομής του «δικέφαλου του Βορρά». Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία του wonderkidτων «ασπρόμαυρων» είναι στα 10 εκατομμύρια, έχοντας επιδείξει άνοδο 150%. Στο αφιέρωμα των αυστριακών σχολιάζεται επίσης το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει φερθεί πολύ… έξυπνα μέχρι στιγμής μιας και δεν έχει βάλει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του Τζόλη, προκειμένου καμία ομάδα να μην μπορεί να το σπάσει.

Οι δημοσιογράφοι από την Αυστρία τονίζουν ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει κάνει μόνο καλό στον Έλληνα εξτρέμ μιας και τα τμήματα υποδομών δεν κάνουν προπονήσεις και έτσι υπήρξε η ευκαιρία να χρησιμοποιηθεί από την ανδρική ομάδα.

Μάλιστα το αφιέρωμα κλείνει αναφέροντας: «Χρήστος Τζόλης, θυμηθείτε αυτό το όνομα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags