Facebook Pixel ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Χιμένεθ μετά το 2-2: "Δωρίσαμε δύο γκολ - Αυτός ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα"!
| 2021-02-20 21:49:00

Χιμένεθ μετά το 2-2: "Δωρίσαμε δύο γκολ - Αυτός ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα"!

Sportdog Team
Χιμένεθ μετά το 2-2: "Δωρίσαμε δύο γκολ - Αυτός ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα"!

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: Ειδική μνεία στον Νέναντ Κρίστιτσιτς έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 2-2 με τους Αρκάδες στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova:

«Ο Αστέρας έβαλε δύο γκολ γιατί τα δωρίσαμε, από εκεί και πέρα μια ομάδα με πολλά προβλήματα πρέπει να κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να γυρίσει το ματς. Με τις ευκαιρίες που είχαμε έπρεπε να κερδίσουμε, ο Αστέρας είχε δύο στατικές φάσεις, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε ένα παιχνίδ, μετά από τα λάθη στο πρώτο μέρος.

Η ποιότητα έχει να κάνει από τη μέση και μπροστά, αλλά υπάρχει και αυτή στην άμυνα που πρέπει να βελτιώσουμε. Ο Κρίστισιτς ήταν με διαφορά ο καλύτερος σήμερα, είναι ένας ποδοσφαιριστής παράδειγμα και παρά τα προβλήματα που έχει, είναι εκεί να με βοηθήσει. Είναι κρίμα γιατί παρά την προσπάθεια δεν νικάμε λόγω λαθών. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags