Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο απρόοπτο στον ΠΑΟ - "Έσκασε" κι άλλη απουσία εν όψει Παναιτωλικού - Πρόβλημα για Μπόλονι
| 2021-02-21 15:14:00

Νέο απρόοπτο στον ΠΑΟ - "Έσκασε" κι άλλη απουσία εν όψει Παναιτωλικού - Πρόβλημα για Μπόλονι

Sportdog Team
Νέο απρόοπτο στον ΠΑΟ - "Έσκασε" κι άλλη απουσία εν όψει Παναιτωλικού - Πρόβλημα για Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με τον Καρλίτος προέκυψε στο Τριφύλλι, με αποτέλεσμα ο Ισπανός να μείνει και αυτός εκτός αποστολής για τον αυριανό (22/2) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Καρλίτος έχει ένα αιμάτωμα στον αχίλλειο, από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, από το οποίο θα λείψουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από πλευράς Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Σένκεφελντ (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική), Πούγγουρα (κάκωση στο γόνατο), Σανκαρέ, Κουρμπέλη, Μπουζούκη και Σαβιέρ, ενώ εκτός είναι και ο τιμωρημένος Αλεξανδρόπουλος.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags