Facebook Pixel Superleague:
| 2021-02-21 17:46:00

Απίστευτος Κλάτενμπεργκ τα… χώνει σε διαιτητές - "Δίνετε 50-100 ευρώ σε δημοσιογράφους"

Sportdog Team
Απίστευτος Κλάτενμπεργκ τα… χώνει σε διαιτητές - "Δίνετε 50-100 ευρώ σε δημοσιογράφους"

Superleague: Σε έξαλλη κατάσταση με τους διαιτητές της Superleague ήταν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει βαριές κουβέντες προς αυτούς, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε την Τρίτη (16/2). Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής έφτασε σε σημείο να μιλήσει για ορισμένους ρέφερι, που ζητάνε την προστασία των δημοσιογράφων δίνοντας… χαρτζιλίκι 50-100 ευρώ σε αυτούς.

Αυτό που ήθελε να εξηγήσει σε όλους, πάντως, ο Κλάτενμπεργκ ήταν πως ο Τύπος δεν είναι αυτός που θα βοηθήσει κανέναν καλύπτοντας τα λάθη τους λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα σας βοηθήσω, αν με βοηθήσετε».

Μάλιστα ο Βρετανός συνέχισε αναφέροντας: «Μιλάτε με δημοσιογράφους και τους πληρώνετε. Δίνετε 50-100 ευρώ, για να σας προστατεύουν στα λάθη σας, αλλά δεν κάνετε καλό, θα το βρείτε μπροστά σας. Μην έχετε ανασφάλεια, δεν μπορούν να σας βοηθήσουν. Στηρίξτε με για να σας στηρίξω».

Παράλληλα έγινε και η παρουσίαση του νέου συνεργάτη του Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ, Τζέικ Κόλινς, με τον Άγγλο να μιλάει στους παρευρισκόμενους για την προηγούμενη συνεργασία τους, ενώ εξήγησε ότι θα αναλάβει την ευθύνη για τους ορισμούς των βοηθών διαιτητών.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags