Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες Γκαρσία για Μπάμπα - "Δεν είχαμε ξεχάσει ότι..."
| 2021-02-21 18:13:00

Φοβερές ατάκες Γκαρσία για Μπάμπα - "Δεν είχαμε ξεχάσει ότι..." - Τι είπε για τον τραυματισμό του Τζόλη

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Γκαρσία για Μπάμπα - "Δεν είχαμε ξεχάσει ότι..." - Τι είπε για τον τραυματισμό του Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στη Superleague, μετά το 4-0 επί της Λαμίας και μάλιστα πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, μετά από αρκετό καιρό.

Ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία, μετά το τέλος της αναμέτρησης, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, όπου αναφέρθηκε τόσο στην νίκη και της εμφάνιση της ομάδας του, όσο και στο ντεμπούτο του Μπαμπά, αλλά και στον τραυματισμό του Χρήστου Τζόλη που σήμανε… συναγερμό στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Όπως έχουμε πει, αυτό που κοιτάω εγώ είναι η γενικότερη λειτουργίατης ομάδας και των παικτών. Το βλέπω και στις προπονήσεις. Πώς δουλεύουν οι ποδοσφαιριστές και τα νέα παιδιά, πόσο βελτιώνονται. Δείξαμε αρκετά θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε σε αυτό το δρόμο».

Για το μηδέν στην άμυνα και την εμφάνιση του Μπάμπα Ραχμάν:

«Για εμάς είναι σημαντικό να μην δεχόμαστε γκολ, δεν είχαμε ξεχάσει ότι πριν λίγες μέρες δεχτήκαμε γκολ από αυτή την ομάδα. Το δουλέψαμε αυτό το κομμάτι. Ο Μπάμπα ήρθε πρόσφατα,είχε εκπονηθεί ένα πρόγραμμα για την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης γιατί ήταν καιρό χωρίς αγώνες. Έκανε καλό ντεμπούτο και θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά».

Για τον τραυματισμό του Τζόλη και αν γνωρίζει τι έχει ο νεαρός επιθετικός:

«Όχι, απλώς απ' ό,τι κατάλαβα έκανε μια φλεγμονή στον αστράγαλο και θα κάνει τις εξετάσεις, δεν έχουμε εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν θεωρώ ότι θα είναι κάτι σοβαρό και σε λίγες μέρες πιστεύω θα είναι διαθέσιμος»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags