Facebook Pixel Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Υπερταχεία η Σίτι, πέρασε και από το Emirates - Στο +10 η διαφορά από τη δεύτερη Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-21 20:55:00

Υπερταχεία η Σίτι, πέρασε και από το Emirates - Στο +10 η διαφορά από τη δεύτερη Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Υπερταχεία η Σίτι, πέρασε και από το Emirates - Στο +10 η διαφορά από τη δεύτερη Λέστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι: Φαίνεται ότι η φετινή Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει αντίπαλο στο Νησί στη μάχη για την φετινή Premier League.

Οι «πολίτες» πέρασαν και από το Emirates, κερδίζοντας την Άρσεναλ με 0-1, φτάνοντας τις 18 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «Citizens» μετά και αυτή τη νίκη έχουν διαφορά 10 βαθμών από τη δεύτερη Λέστερ, ενώ βρίσκονται στη «μάχη» της κατάκτησης και των 4 τίτλων που διεκδικούν από την αρχή της χρονιάς.

Οι «μπλε» χρειάστηκαν μόλις 1,5 λεπτό για να πάρουν το προβάδισμα καθώς ο Μαχρέζ σέντραρε για το κεφάλι του Στέρλινγκ που άφησε… άγαλμα τον Λένο και έκανε το 0-1, σκοράροντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Λίγα λεπτά αργότερα ο Άγγλος εξτρέμ θα μπορούσε από κοντά να κάνει το 2-0, όμως ήταν άστοχος. Η Άρσεναλ, παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα της φετινής χρονιάς, έχοντας μεγάλη δυσκολία στο να βγάλει την μπάλα από την άμυνα και να δημιουργήσει παιχνίδι, πράγμα που τους έκανε παντελώς ακίνδυνους.

Παρά το γεγονός ότι οι «Gunners» ήταν αυτοί που ήθελαν το γκολ για να φέρουν την αναμέτρηση στα… ίσα η Σίτι δύο φόρες έφτασε κοντά στο 2-0. Η πρώτη ήταν στο 49’ με μια λόμπα που δεν βρήκε στόχο, ενώ 7 λεπτά μετά το σουτ του Γκουντογκάν απέκρουσε ο Λένο. Στο 80’ οι πολίτες απείλησαν και πάλι, όταν ο Κανσέλο βρέθηκε μόνος στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε με το εξωτερικό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ με το 0-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags