Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτούς δοκίμασε ο Μπόλονι εν όψει Παναιτωλικού – Πρόσωπο έκπληξη ετοιμάζεται για βασικός
| 2021-02-21 21:10:00

Αυτούς δοκίμασε ο Μπόλονι εν όψει Παναιτωλικού – Πρόσωπο έκπληξη ετοιμάζεται για βασικός

Sportdog Team
Αυτούς δοκίμασε ο Μπόλονι εν όψει Παναιτωλικού – Πρόσωπο έκπληξη ετοιμάζεται για βασικός

Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες ετοιμάζεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, τη Δευτέρα (22/2) στις 19:30, κάτι που αναγκάζει τον Λάζλο Μπόλονι να βγάλει… λαγούς από το καπέλο του. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του του Σένκεφελντ και Πούγγουρα που είναι τραυματίες, ενώ από τη μεσαία γραμμή θα απουσιάζουν τόσο οι Κουρμπέλης και Σανκαρέ, που αναρρώνουν, όσο και ο Αλεξανδρόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Έτσι ο προπονητής του «Τριφυλλιού», στην προπόνηση της Κυριακής (21/2), χρησιμοποίησε με τη βασική ομάδα, στο προπονητικό διπλό, τον 20χρονο στόπερ Δημήτρη Καραγιάννη δίπλα στον Φραν Βέλεθ. Ο νεαρός αμυντικός έχει πάρει το… βάπτισμα του πυρός καθώς έχει αγωνιστεί ως αλλαγή για δεκατρία λεπτά στο ματς με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ.

Όσο για τη μεσαία γραμμή, με τους Κουρμπέλη και Σανκαρέ στα… πιτς, ο Μπόλονι έχει μείνει με 2 ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις στον άξονα και δεν είναι άλλοι από τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες. Από εκεί και πέρα ως λύση ανάγκης μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι Χατζηθεοδωρίδης και Αγιούμπ, αλλά και οι νεαροί Αθανασακόπουλος και Σερπέζης.

Στις υπόλοιπες θέσεις όλα δείχνουν ότι στο τέρμα θα κάτσει ο Σωκράτης Διούδης, που επανήλθε από το πρόβλημα στη μέση, ο Μολό στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χουάνκαρ στον αντίστοιχο ρόλο από αριστερά, ενώ στην γραμμή κρούσης της ομάδας η τριπλέτα αναμένεται να αποτελείται από τους Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη και Καμπετσή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags