Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Τρίτη συνεχόμενη κακή εμφάνιση
| 2021-02-21 22:58:00

Καμπανάκι με Σα! Χαρίζει γκολ στους αντιπάλους - Τί θα κάνει ο Μαρτίνς; (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Καμπανάκι με Σα! Χαρίζει γκολ στους αντιπάλους - Τί θα κάνει ο Μαρτίνς; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός - Ζοσέ Σα: Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στο Καραϊσκάκη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Ζοσέ Σα έδειξε, ότι είναι στο καλύτερο φεγγάρι τη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μέτρησε δύο λάθη, ένα εκ των οποίων ήταν σοβαρό, καθώς αυτός έκανε στο 80' το πέναλτι στον Μαντσίνι, απ' όπου προήλθε η ισοφάριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης με την εύστοη εκτέλεση πέναλτι του Μήτρογλου

 

 

 

Ο 28χρονος γκολκίπερ έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης στο 1-1 από τον Ζάχαβι στο Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν, ενώ στο 2-2 από την κεφαλιά του Μάλεν τα αντανακλαστικά του δεν λειτούργησαν.

 

 

Ο Σα και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη αγωνιστική, δεν ήταν τα καλά του. Στο 1-0 από τον Μαουρίσιο και πάλι δεν αντέδρασε, ενώ στο 2-2 του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια, με αποτέλεσμα ο Σανκαρέ να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-0.

Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν η τρίτη κατά σειρά κακή εμφάνιση του Σα κάτω από τα Ερυθρόλευκα γκολπόστ. Και σίγουρα η σημερινή του εικόνα αποτελεί καμπανάκι, πριν τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη (25/2).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags