Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Εκεί "έριξε" την ευθύνη της ισοπαλίας με τον Άρη ο Μαρτίνς – Τι είπε για τους τραυματισμούς
| 2021-02-21 22:13:00

Εκεί "έριξε" την ευθύνη της ισοπαλίας με τον Άρη ο Μαρτίνς – Τι είπε για τους τραυματισμούς

Sportdog Team
Εκεί "έριξε" την ευθύνη της ισοπαλίας με τον Άρη ο Μαρτίνς – Τι είπε για τους τραυματισμούς

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να γυρίσει στις νίκες στη Super League, μιας και ο Άρης, με το γκολ του Μήτρογλου, ισοφάρισε αργά στον αγώνα στο τελικό 1-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των «ερυθρολεύκων»,  έκανε Πέδρο Μαρτίνς δηλώσεις στην κάμερα της Nova, αναφέροντας ότι για το ατυχές αποτέλεσμα με τους «κιτρινόμαυρους» βασική αιτία ήταν η κούραση από το αγώνα της Πέμπτης (18/2), με την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που φάνηκε η κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης, είχαμε δύο αλλαγές που ήταν αναγκαστικές και δεν μας βοήθησε. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα σημείο που η κούραση μας είχε επηρεάσει πάρα πολύ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Όμως είμαστε μεγάλη ομάδα και θα το ξεπεράσουμε».

Για τους τραυματισμούς: «Δεν ξέρουμε ακόμα την σοβαρότητα των τραυματισμών. Περιμένουμε τον γιατρό να μας πει τι συμβαίνει, γιατί είναι ιδιαίτεροι τραυματισμοί και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα».

Για την συνέχεια: «Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι σήμερα. Ξέρω πως αυτό συνέβη για διάφορους λόγους, ξέρω τι έχει συμβεί. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα επανέλθουμε γιατί έχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα να διεκδικήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags