Facebook Pixel Ολυμπιακός – Άρης: Η γκολάρα Φορτούνη, η… πιστολιά Μήτρογλου και οι δύο σοβαροί τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)
| 2021-02-21 22:26:00

Η γκολάρα Φορτούνη, η… πιστολιά Μήτρογλου και οι δύο σοβαροί τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)

Sportdog Team
Η γκολάρα Φορτούνη, η… πιστολιά Μήτρογλου και οι δύο σοβαροί τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ Highlights)

Ολυμπιακός – Άρης: Μπορεί ο Ολυμπιακός να ερχόταν από μια σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη, το βράδυ της Πέμπτης (18/2) απέναντι στην Αϊντχόφεν με 4-2, όμως ο Άρης αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να… πεθάνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και έχασαν τους Βρουσάι και Παπασταθόπουλο με τραυματισμό, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 40’ μετά από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια και γκολ του Κώστα Φορτούνη. Όσο η ώρα πέρναγε και οι «ερυθρόλευκοι» δεν… καθάριζαν το παιχνίδι οι παίκτες του Άκη Μάντζιου πίστευαν περισσότερο ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι και έγινε, όταν στο 80’ ο Σα ανέτρεψε τον Μαντσίνι μέσα στη μεγάλη περιοχή με το διαιτητή Σιδηρόπουλο να καταλογίζει το πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρόλευκων», ο Κώστας Μήτρογλου, που ευστόχησε, σημειώνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», κάνοντας το 1-1 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τα highlights του αγώνα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags