Facebook Pixel Premier League: Όταν... γκάζωσε, καθάρισε τη Νιούκαστλ (3-1) η Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-21 23:48:00

Όταν... γκάζωσε, καθάρισε η Γιουνάιτεντ - Απίθανη γκολάρα ο Ράσφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Όταν... γκάζωσε, καθάρισε η Γιουνάιτεντ - Απίθανη γκολάρα ο Ράσφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Premier League:  Συνέχεια στη «συγκατοίκηση» με τη Λέστερ στη δεύτερη θέση της κατάταξης έδωσε και στην 25η αγωνιστική της Premier League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν... αγχώθηκε απέναντι στη Νιούκαστλ.

Οι «μπέμπηδες» έφτασαν άνετα στη νίκη με 3-1 στο «Ολντ Τράφορντ», αγνοώντας την ήττα για πέμπτη σερί αγωνιστική και κρατώντας τους «ανθρακωρύχους» μία... ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 30΄ (Ράσφορντ), με την Νιούκαστλ να ισοφαρίζει άμεσα με τον Μαξιμίν. Ωστόσο, οι «μπέμπηδες» σήκωσαν κεφάλι στο σκορ με το... καλημέρα της επανάληψης (Τζέιμς 57΄), ενώ «κλείδωσαν» τη νίκη με πέναλτι του Φερνάντες στο 75΄. 

Ασταμάτητη η Μάντσεστερ Σίτι οδεύει με σιγουριά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου, καθώς σήμερα νίκησε στο Λονδίνο και την Αρσεναλ με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Premier League, και αύξησε στους δέκα τους βαθμούς της διαφοράς από τους διώκτες της. Η απίστευτη ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφθασε στη 18η στη σειρά νίκη (!), σε όλες τις διοργανώσεις, με το γκολ του Ραχίμ Στέρλινγκ μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα.

Στο μεταξύ, η Λέστερ ξεπέρασε το εμπόδιο της Αστον Βίλα, στο Μπέρμιγχαμ και το «Βίλα Παρκ», νίκησε με 2-1. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν καλύτερη και κατέκτησε δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags