Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Μάριος Βρουσάι: Φόβοι ότι πειράχτηκε ο χιαστός του Βρουσάι - Τι γίνεται με Σωκράτη και PSV - Όσα είπε ο Θέος (vid)
| 2021-02-22 11:08:00

Φόβοι ότι πειράχτηκε ο χιαστός του Βρουσάι - Τι γίνεται με Σωκράτη και PSV - Όσα είπε ο Θέος (vid)

Sportdog Team
Φόβοι ότι πειράχτηκε ο χιαστός του Βρουσάι - Τι γίνεται με Σωκράτη και PSV - Όσα είπε ο Θέος (vid)

Ολυμπιακός - Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Μάριος Βρουσάι: Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μίλησε στο Mega για τους τραυματισμούς των δύο ποδοσφαιριστών, εκφράζοντας φόβους ότι ο Βρουσάι έχει θέμα στον χιαστό, ενώ για Σωκράτη τόνισε ότι περισσότερα θα φανούν μετά τις εξετάσεις που θα κάνει σήμερα.

«Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έχω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει», είπε για τον Μάριο Βρουσάι ο Χρήστος Θέος.

«Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχα σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας στον κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο.

Αρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι η σοβαρή κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα», τόνισε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags