Facebook Pixel Premier League: Τεράστια έκπληξη με Μουρίνιο στην Αγγλία – Που τον ποντάρουν για πρώτο φαβορί
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-22 17:25:00

Τεράστια έκπληξη με Μουρίνιο στην Αγγλία – Πού τον ποντάρουν για πρώτο φαβορί

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με Μουρίνιο στην Αγγλία – Πού τον ποντάρουν για πρώτο φαβορί

Premier League: Μέχρι τον Δεκέμβριο οι πάντες μιλούσαν για την ευκαιρία της Τότεναμ να κατακτήσει την Premier League μετά από το 1961, μιας και οι «πετεινοί» βρίσκονταν στην κορυφή του πρωταθλήματος. Τα πράγματα όμως δεν συνεχίστηκαν με τον ίδιο τρόπο, μιας και η ομάδα του ΖοσέΜουρίνιο είναι πλέον στην 9η θέση, έχοντας 23 πόντους διαφορά από την κορυφή.

Λίγο μετά την τελευταία ήττα της Τότεναμ από την Γουέστ Χαμ (2-1) στο ντέρμπι του Λονδίνου, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πορτογάλο τεχνικό αν αρχίζει να νιώθει ότι οι προπονητικές του μέθοδοι έχουν ξεπεραστεί, μιας και οι παίκτες του δεν αποδίδουν καλά στoν αγωνιστικό χώρο.

Ο Μουρίνιο, όμως, ήταν σαφέστατος: «Ουδεμία αμφιβολία. Μερικές φορές τα αποτελέσματα έρχονται ως συνέπεια πολλών μαζεμένων καταστάσεων. Δεν υπάρχει κρίση. Οι προπονητικές μέθοδοί μου είναι οι καλύτερες στον κόσμο».

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα των «πετεινών» δείχνει ότι οι παίκτες δεν μπορούν να εφαρμόσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσα θέλει ο «Special One», μιας και μετράνε 5 ήττες στα τελευταία 6 παιχνίδια της PremierLeague, έχουν κερδίσει μόνο την Γουέστ Μπρομ 2-0 εντός, ενώ αποκλείστηκαν και από το FA Cup χάνοντας 5-4 στην παράταση από την Έβερτον.

Έτσι με την ελεύθερη… πτώση της Τότεναμ να είναι σε εξέλιξη, τα γραφεία στοιχημάτων στην Αγγλία έχουν τον Ζοσέ Μουρίνιο σαν το πρώτο φαβορί για τον επόμενο προπονητή της Premier Leagueπου θα δει την έξοδο από την ομάδα του. Κάτω από τον Πορτογάλο είναι ο Ρόι Χόντσον της Κρίσταλ Πάλας και ακολουθούν οι Στιβ Μπρους της Νιούκαστλ, αλλά και ο ΓιούργκενΚλοπ που μετράει 4 σερί εντός έδρας ήττες με τη Λίβερπουλ, γεγονός που έχει να συμβεί από το 1923.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags