Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Σούπερ νέα για Μαρτίνς - Μεγάλη επιστροφή ενόψει Αϊντχόφεν
| 2021-02-22 20:35:00

Σούπερ νέα για Μαρτίνς - Μεγάλη επιστροφή ενόψει Αϊντχόφεν - Αλλάζουν τα πλάνα του!

Sportdog Team
Σούπερ νέα για Μαρτίνς - Μεγάλη επιστροφή ενόψει Αϊντχόφεν - Αλλάζουν τα πλάνα του!

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Στον Ολυμπιακό τα νέα που έφερε ο αγώνας με τον Άρη, καθώς εκτός από την ισοπαλία με 1-1 είδε και τους Βρουσάι και Παπασταθόπουλο να αποχωρούν τραυματίες. Σε αυτούς υπήρχε ό ήδη απών Μπρουμά, όμως τα τελευταία νέα για τον Πορτογάλο κάνουν τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» να χαμογελούν ξανά.

Πιο συγκεκριμένα ο Μπρουμά είχε μείνει εκτός της αναμέτρησης με τους «κιτρινόμαυρους» λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, με τον Μαρτίνς να μην θέλει να ρισκάρει την παρουσία του εν όψει της ρεβάνς με την Αϊντχόφεν την Πέμπτη (25/2) για το Europa League. Και ενώ τα πάντα έδειχναν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποκτούσε ακόμα έναν… πονοκέφαλο για την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς, οι εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Μπρουμά ήταν καθαρές πράγμα που λύνει τα χέρια του «El Profesor».

Μάλιστα ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν χάρηκε ιδιαίτερα από την απουσία του στην αναμέτρηση με τον Άρη, αφού θέλει να βρει ρυθμό και πλέον σύμφωνα και με το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» θα είναι κανονικά διαθέσιμος για τον αγώνα στο Philips Stadium.

Αυτή η εξέλιξη είναι άκρως θετική για τον ολυμπιακό, μιας και με τον Βρουσάι εκτός δράσης ο Μπρουμά είναι υπερπολύτιμος για τα άκρα της «ερυθρόλευκης» επίθεσης κάτι που το ξέρει καλά και ο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags