Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ξέσπασαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό
| 2021-02-22 22:20:00

Ξέσπασμα Παναθηναϊκών για Αγρίνιο! "Ντου" σε Μπόλονι - "Είναι... στημένος; - Να φύγουν οι..."

Κον-troll και σουτ
Ξέσπασμα Παναθηναϊκών για Αγρίνιο! "Ντου" σε Μπόλονι - "Είναι... στημένος; - Να φύγουν οι..."

Παναθηναϊκός: Ξέσπασαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ειδικά από τη στιγμή που η απώλεια στο Αγρίνιο ακολούθησε τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού κατέκλυσαν με σχόλια στη σελίδα της πράσινης ΠΑΕ στο Facebook, όπου άσκησαν αυστηρή κριτική στον Μπόλονι για την αλλαγή του Βιγιαφάνιες. Διαβάστε μερικά τα σχόλια που συγκέντρωσε το Sportdog.gr:

Eισαι παναθηναϊκός... Παλεύεις να βγεις στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη... Παίζεις ένα από τα πιο σημαντικά ματς με τον προτελευταίο... Παίζεις ένα άθλιο πρώτο ημίχρονο σαν να είσαι εσύ ο τελευταίος και στο 2ο χάνεις τα αχαστα που μέχρι και παιδάκια θα την έσπρωχναν στα δίχτυα... Είμαστε άξιοι της μοίρας μας λοιπόν!

Ακόμα να φύγουν χατζηγιοβανης μακεντα??. Στην ζωή μου δεν έχω δει χειρότερη αλλαγή από αυτή του τζαβιδα με τον μολλο (τον καλύτερο μαζί με ιωαννιδη στο γήπεδο).

ΥΓ. Αν η τελευταία φάση δεν είναι πέναλτι τι να πω γελάω με αυτο που έδωσε

Άρης Κουτσούκης

Μπράβο με την τελευταία ομαδα της κατηγορίας και χάσαμε ????????

Ενα μεγάλο μπράβο κι ολας στον παππού που με τις αλλαγες του μετα το 65 αποσυντονισε την ομαδα και μια τελικη δεν καναμε????????

Άξιοι της μοιρας σας πραγματικά!!!

Τόσο μίσος αυτός ο Παναιτωλικός για τον Παναθηναϊκό;;;; Μας έκλειναν από 10 μεριές!!!! Τόσο πάθος ρες και παίζανε για όλη τη σεζόν;;;; Με τον Ολυμπιακό Δεν τους είδα να παίζουν έτσι ήταν αδιάφοροι!!!! Αλλά και εμείς ρε παιδιά να μην μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ;;; Αυτός ο τερματοφύλακας έκανε το καλύτερο παιχνίδι της ζωής του!!!!

Στατιστικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όταν πετάς ένα ημίχρονο αυτά συμβαίνουν. Όχι Ευρώπη, ούτε Κάτω Νευροκοπι δεν θα βγούμε. Υ. Γ. βιγιαφανες μόνο με κανένα δίμηνο κερκίδα θα στρώσει χαρακτήρα.

Ελπίζω να σταματήσουμε όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού να βλέπουμε αυτό το έκτρωμα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα..ενα τσίρκο το σημερινό παιχνίδι που είχε στηθεί από τον πρώτο παίχτη του Παναιτωλικού μέχρι και τον 4ο διαιτητή..κακή πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας αλλά φταίμε και σαν οπαδοί όταν δεν βρίσκουμε δυο τσογλανια διαιτητές έξω να τους ρίξουμε 2 φάπες

Το χασε απο τη διεκδίκηση το ματς ο Μπόλονι σημερα. Με το που κάνει αλλαγες γυρίσαμε στο πρωτο ημιχρονο και γιομες...

Ο Μπόλονι το έχασε το παιχνίδι μόλις πιέζαμε έβγαλε τον βιγιαφανες τη να πω πάμε για αλλά !!!

Στείλτε στον αγύριστο τον Ιταλό που βαριέται που ζει και πάρτε έναν σκόρερ της προκοπής. Έναν Μπέργκ. Λείπει ένα 9αρι από την ομάδα που θα σκοράρει με όλους τους τρόπους. Ελεος με τους αμπαλους, φιλανθρωπικό ίδρυμα καταντησατε την ομαδα

Σοβαρά τώρα. Χάνουμε 1-0 ξεκινάμε σούπερ στο δεύτερο. Οι δυο από τους καλύτερους είναι Βιγιαφανες και Μόλο και τους βγάζει και τους δυο έξω; Ο Μπόλονι ή τα έχει χαμένα ή είναι στημένος.

Ε εντάξει κερδίζεις Ολυμπιακό και χάνεις από Παναιτωλικό!!! Απαράδεκτοι όλοι

Αυτός Μελίσσας όπου μας βρίσκει μας γλενταει πραγματικά το ίδιο είχε κάνει και με την Λαμία....

Μπολόνι τι να ευχηθώ βγάζεις έξω τον πολύ ποιοτικό και χρήσιμο μολο για να βάλεις κάποιον τζαβιδα στα τελευταία λεπτά, βγάζεις βιγιαφανες που κρατούσε μπάλα για να βάλεις τον Μίστερ επιθετικά φάουλ μακεντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags