Facebook Pixel Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Χαμός στην Αϊντχόφεν - "Τελικός" για Σμιντ με Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-22 22:40:00

Χαμός στην Αϊντχόφεν πριν τον Ολυμπιακό - Καζάνι που βράζει - Θέλουν να διώξουν τον...

Sportdog Team
Χαμός στην Αϊντχόφεν πριν τον Ολυμπιακό - Καζάνι που βράζει - Θέλουν να διώξουν τον...

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Η Αϊντχόφεν βρίσκεται σε αναβρασμό και ο προσεχής αγώνας με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (25/2) για το Europa League παίρνει μορφή τελικού για τους πάντες στην ομάδα.

Η βαριά ήττα από τους «ερυθρόλευκους» με 4-2, ήρθε σαν… κερασάκι στην τούρτα των κακών αποτελεσμάτων, αφού πριν το ματς του «Γ. Καραϊσκάκης» οι Ολλανδοί είχαν «πετάξει» βαθμούς στην Χάγη με την ισοπαλία (2-2) από την τοπική Ντε Χαγκ να έρχεται στο 92’, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα είχαν αποκλειστεί από το κύπελλο χάνοντας 2-1 από τον Άγιαξ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο προπονητής της ομάδας Ρότζερ Σμιντ έπαιξε με τη… φωτιά στον αγώνα της PSVμε την Φίτεσε την Κυριακή (21/2) μιας και έκανε ολικό ροτείσον που λίγο έλλειψε να κοστίσει, μιας και χρειάστηκε η ολική ανατροπή για τους «ερυθρόλευκους» για να μετατρέψουν το κατά τους 1-0, στο τελικό 3-1 υπέρ τους στο δεύτερο ημίχρονο.

Πλέον η Αϊντχόφεν εκτός από το πρωτάθλημα που βλέπει να χάνεται (είναι δεύτερη με 3 βαθμούς από τον Άγιαξ που έχει και αγώνα λιγότερο) και το κύπελλο που είναι ήδη εκτός διοργάνωσης, είναι αγκαλιά με το φάσμα του αποκλεισμού και στο Europa League. Έτσι οι πάντες στην ομάδα και ιδιαίτερα ο προπονητής, Ρότζερ Σμιντ, θα τα παίξουν όλα για όλα το βράδυ της Πέμπτης, αφού ιδιαίτερα ο Γερμανός ξέρει ότι αν ο Ολυμπιακός προκριθεί είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του συλλόγου.

Ο Σμιντ ξέρει καλά ότι βρίσκονται όλοι σε πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να δώσουν το 110% για να καταφέρουν να γυρίσουν το 4-2 παίρνοντας την πρόκριση από τον Ολυμπιακό. Όμως και πάλι ο Γερμανός τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Μοχάμεντ Αμίνε, Ιχατάρεν και Μποσκαλί είναι τραυματίες με κανέναν να μην είναι σίγουρος αν θα μπορούν να βοηθήσουν την PSVστον αγώνα του EuropaLeague. Και οι δύο θα δώσουν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρεθούν στην αποστολή των Ολλανδών, κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να ισχύσει  για τους Σανγκαρέ, που είναι τιμωρημένος μιας και συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και τους Κόντι Γκακπό και Νόνι Μαντουέκε που παραμένουν τραυματίες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags