Facebook Pixel Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Απίστευτες ατάκες από Δέλλα μετά τον ΠΑΟ - Ποιόν προπονητή θυμήθηκε - Τεράστια ατάκα!
| 2021-02-22 22:16:00

Τρομερές δηλώσεις από Δέλλα μετά τον ΠΑΟ - Ποιόν προπονητή θυμήθηκε - Τεράστια ατάκα!

Sportdog Team
Τρομερές δηλώσεις από Δέλλα μετά τον ΠΑΟ - Ποιόν προπονητή θυμήθηκε - Τεράστια ατάκα!

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Άκρως ικανοποιημένος από τη νίκη, επί του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο πάθος της ομάδας του, ενώ θυμήθηκε της ατάκες για την… μπάλα που είχε πει ο Ίβιτσα Όσιμ. Παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη σε έναν φίλο του Παναιτωλικού που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τραϊανός Δέλλας:

Για το ματς: Όντως θέλαμε μία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που το έδειξε σήμερα. Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με πάθος, δύναμη, γκολ και τύχη από την μεριά μας. Κάναμε ένα καλό α' μέρος, πετύχαμε το γκολ αλλά με προβληματίζει η εικόνα του β' μέρους ειδικά στα πρώτα λεπτά.

 Η τύχη ήταν με το μέρος μας σε ευκαιρίες του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές λέμε είναι δίκαιο ή άδικο. Θα επικαλεστώ μία φράση ενός παλιού προπονητή του Παναθηναϊκού. Ξέρετε πως είναι η μπάλα. Άλλοτε σε βοηθάει και άλλοτε όχι. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Παίζει ρόλο και η πίεση που έχουν τα παιδιά. Πιστεύω πως αυτή η νίκη μπορεί να μας δώσει κάτι για τη συνέχεια. Μέρα με τη μέρα εμείς πρέπει να βελτιώνουμε τα αρνητικά και να εμβαθύνουμε τα θετικά. Σίγουρα χρειάζεσαι παίκτες με εμπειρία όπως ο Βάντερσον.

 Για τον Μελίσσα και την αφιέρωσή του για τη νίκη: Οι ευκαιρίες είναι να τις αρπάζεις από τα μαλλιά. Το έκανε ο Νίκος. Την τύχη την προκαλούμε και εμείς. Να αφιερώσω τη νίκη σε ένα αδικοχαμένο παιδί, τον Γιώργο, που έφυγε νωρίς και την οικογένειά του. Ξέρω ότι είναι δύσκολες στιγμές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags