Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Θέλει να φέρει Χάαλαντ και Εμπαπέ ο Φρέισα!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-22 23:18:00

Θα τρελαθεί ο κόσμος! Αυτούς θέλει να φέρει δίπλα στον Μέσι αν βγει πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Θα τρελαθεί ο κόσμος! Αυτούς θέλει να φέρει δίπλα στον Μέσι αν βγει πρόεδρος στην Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι τις εκλογές για τον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένες για τις 7 Μαρτίου.

Έτσι και οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση, ο Τόνι Φρέισα, ο Τζουάν Λαπόρτα και ο Βίκτορ Φοντ προσπαθούν να πείσουν τα μέλη των «μπλαουγκράνα» με όποιο τρόπο μπορούν για να βγουν αυτοί νικητές τάζοντας ο καθένας ότι μπορεί.

Βέβαια τον δρόμο τον είχε δείξει ο Εμίλι Ρούσο, ένας τέταρτος μνηστήρας που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τον κατάλληλο αριθμό ψήφων στον προκαταρτικό γύρο και αποσύρθηκε, όταν στις προγραμματικές δηλώσεις του είχε μιλήσει για μετακίνηση Χάαλαντ και Εμπαπέ στην Βαρκελώνη.

Έτσι, μάλλον, ο Τόνι Φρέισα φαίνεται να ζήλεψε και σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι παρά το οικονομικό πρόβλημα των «μπλαουγκράνα» ο σύλλογος θα μπορεί να βρει ένα μπάτζετ περίπου 250 εκατομμυρίων, ώστε να φέρει τόσο το Νορβηγό και Γάλλο σούπερ σταρ, αλλά ενισχύσει και το αμυντικό πρόβλημα με έναν στόπερ.

«Δεν θα μιλήσω για παίκτες πριν τους υπογράψουμε, διότι μπορεί να χαλάσουν οι διαπραγματεύσεις. Αλλά ναι, είναι πιθανό να πάρουμε και τον Χάαλαντ και τον Εμπαπέ», δήλωσε συγκεκριμένα ο 52χρονος δικηγόρος, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον τρόπο που θα βρει τα χρήματα για να προχωρήσει στις δύο μεταγραφές, λέγοντας:

«Έχουμε συνάψει συμφωνία με έναν επενδυτή που θα συνεισφέρει 250 εκατ, ευρώ στη Μπαρτσελόνα. Το μήνυμα είναι ότι η Μπάρτσα θα έχει την ανταγωνιστική ομάδα που της αρμόζει και που οι παίκτες επιθυμούν. Το λέω στα αλήθεια, θα έχουμε την πιο ανταγωνιστική ομάδα για τη σεζόν 2021-22».

Το μόνο που μένει να δούμε είναι καταρχήν αν αυτές οι υποσχέσεις θα πείσουν τους φίλους της Μπαρτσελόνα και συμβεί αυτό, αν θα αλλάξει και η άποψη του Μέσι στις σκέψεις περί αποχώρηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags