Facebook Pixel ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία: Βρίσκει "τοίχο" η ΑΕΚ για Γκαρσία - Γιατί δεν πουλάει τα δικαιώματά του η Μπεϊτάρ - Ρεπορτάζ-φωτιά!
| 2021-02-23 09:19:00

Βρίσκει "τοίχο" η ΑΕΚ για Γκαρσία - Γιατί δεν πουλάει τα δικαιώματά του η Μπεϊτάρ - Ρεπορτάζ-φωτιά!

Sportdog Team
Βρίσκει "τοίχο" η ΑΕΚ για Γκαρσία - Γιατί δεν πουλάει τα δικαιώματά του η Μπεϊτάρ - Ρεπορτάζ-φωτιά!

ΑΕΚ - Λιβάι Γκαρσία: Απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί έχει αρχίσει να κάνει στην Ένωση ο Λιβάι Γκαρσία, δείχνοντας σε κάθε παιχνίδι ψήγματα του ταλέντου του.

Γι' αυτό το λόγο η ΑΕΚ θέλει να κάνει κίνηση για να αποκτήσει όλα τα δικαιώματά του από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ωστόσο οι Ισραηλινοί δεν φαίνεται πως θα πουν τόσο εύκολα το "ναι" σε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Ώρας των Σπορ", η διοίκηση της Μπεϊτάρ δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον την δεδομένη χρονική στιγμή, να "κόψει" τελείως την σύνδεσή της με τον Γκαρσία και να συζητήσει με την ΑΕΚ την πώληση του υπόλοιπου 40% των δικαιωμάτων του.

Ο πρόεδρος των Ισραηλινών, Μοσέ Χογκ, έχει συγκεντρώσει πολλές πληροφορίες για το "γκέλ" που έχει προκαλέσει ο εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο στις ξένες αγορές και γι' αυτό το λόγο ξέρει ότι αυτή τη στιγμή, οποιαδήποτε πρόταση έρθει για τον παίκτη θα αποτελέσει "θησαυρό" για την Μπεϊτάρ, λόγω του ποσοστού που διατηρεί στην κατοχή της.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags