Facebook Pixel ΑΕΚ - Χάντμπολ: Αυτή είναι η κλήρωση της ΑΕΚ – Ανοιχτός ο δρόμος για την… Ευρωκούπα
| 2021-02-23 16:44:00

Αυτή είναι η κλήρωση της ΑΕΚ – Ανοιχτός ο δρόμος για την… Ευρωκούπα

Sportdog Team
Αυτή είναι η κλήρωση της ΑΕΚ – Ανοιχτός ο δρόμος για την… Ευρωκούπα

Η ΑΕΚ κατάφερε και πέρασε την CSM Βουκουρεστίου μετά από ένα δραματικό αγώνα και πλέον μπορεί να κοιτάζει το μέλλον, στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με αισιοδοξία μιας και η κληρωτίδα της… χαμογέλασε.

Πιο συγκεκριμένα η «Ένωση» θα αγωνιστεί με την ρωσική Νέβα, σε διπλούς αγώνες, για τα προημιτελικά του EHF European Cup με την πρώτη αναμέτρηση να προγραμματίζεται για τις 20 ή 21 Μαρτίου στην αίθουσα «Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και τη ρεβάνς μια βδομάδα μετά (27-28/3) ξανά στην Αθήνα.

Αν η ΑΕΚ προκριθεί, θα παίξει στα ημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Ζούμπρι (Τσεχία) – Γκορένιε (Σλοβενία) στα τέλη Απριλίου με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται ξανά στο ΟΑΚΑ. Έτσι ο… δρόμος για τον ευρωπαϊκό τίτλο, που τόσο πολύ θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να είναι… ορθάνοικτος.

Ο προπονητής της «Ένωσης» Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τονίζοντας για την κλήρωση: «Είναι μια κλήρωση ούτε πολύ καλή ούτε πολύ κακή. Σιγουρα χάρηκα που δεν κληρωθήκαμε με την Ίσταντς ή την Γκορένιε. Η Νέβα είναι μια ομάδα με δυνατά κορμιά και πολύ αθλητική, έχοντας στον πάγκο για προπονητή ένα θρύλο του χάντμπολ, τον Ντιμίτρι Τοργκοβάνοφ. Με δεδομένο ότι το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα και με προυπόθεση να παίξουμε δύο γεμάτα 60λεπτα, θεωρώ πως έχουμε τον πρώτο λόγο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags