Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν προλαβαίνει ΑΕΚ ο Σανκαρέ
| 2021-02-23 19:55:00

Γκαντεμιά για Μπόλονι με τους τραυματισμούς - Εκτός φορμαρισμένος άσος κόντρα στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Γκαντεμιά για Μπόλονι με τους τραυματισμούς - Εκτός φορμαρισμένος άσος κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Επιχείρηση ανασυγκρότησης στον Παναθηναϊκό, που θέλουν να ξεχάσουν την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό και να γυρίσουν το βλέμμα τους στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής (28/2) με την ΑΕΚ.

Μάλιστα αν και στον αγώνα του Αγρινίου, το «Τριφύλλι» αγωνίστηκε με πολλές απουσίες, όλα δείχνουν ότι στον αγώνα της Λεωφόρου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο Λάζλο Μπόλονι αναμένει να τεθούν και πάλι στη διάθεσή του τόσο ο Μπάρτ Σένκεφελντ, όσο και οι Καρλίτος και Πούγγουρας. Οι τρεις ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμού που τους άφησε εκτός του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όμως αν δεν συμβεί κάτι αναπάντεχο θα βρίσκονται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, κάτι που θα του… λύσει τα χέρια.

Αντίθετα τα νέα για τον Γιουνούς Σανκαρέ δεν είναι και τόσο ευχάριστα. Ο Αφρικανός ταλαιπωρείται από μια θλάση, που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και δεν μπορεί να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο κάνει αγώνα… δρόμου για να είναι παρόν στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απ. Νικολαΐδης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags