Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έθεσε θέμα δημιουργίας Superleague TV ο Αλαφούζος
| 2021-02-23 22:02:00

Ταράζει τα… νερά της Superleague o Αλαφούζος - Κατέθεσε πρόταση-βόμβα

Sportdog Team
Ταράζει τα… νερά της Superleague o Αλαφούζος - Κατέθεσε πρόταση-βόμβα

Παναθηναϊκός: Ένα θέμα που αν πραγματοποιηθεί θα ταράξει τα… νερά της Superleague έθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/2). Πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού έριξε… ξανά στο τραπέζι το ζήτημα της δημιουργίας της Superleague TV, ενός τηλεοπτικού σταθμού της Λίγκας.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» έθεσε το συγκεκριμένο θέμα, μιας και το καλοκαίρι ολοκληρώνονται τα τηλεοπτικά συμβόλαιο πολλών ομάδων, έτσι θεώρησε ότι ήταν το σωστό timing να το θέσει προς συζήτηση. Παρόλα αυτά κάποια απόφαση δεν πάρθηκε με τα μέλη του συνεταιρισμού να δηλώνουν ότι θα επανεξετάσουν την πρόταση στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα PlayOff και τα PlayOut Πρωταθλήματος Super LeagueInterwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους.

Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλόλητα των αγωνιστικών χώρων.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags