Facebook Pixel ΑΕΚ - Κώστας Μανωλάς: Γι’ αυτό τραυματίζονται στην ΑΕΚ - Στα... όρια τους με Χιμένεθ - Βόμβα στην Εθνική με Μανωλά-Σωκράτη;
| 2021-02-23 22:44:00

Γι’ αυτό τραυματίζονται στην ΑΕΚ - Στα... όρια τους με Χιμένεθ- Βόμβα στην Εθνική με Μανωλά-Σωκράτη;

Του Αδέσποτου
Γι’ αυτό τραυματίζονται στην ΑΕΚ - Στα... όρια τους με Χιμένεθ- Βόμβα στην Εθνική με Μανωλά-Σωκράτη;

ΑΕΚ - Κώστας Μανωλάς: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Την Τρίτη λοιπόν υπήρξε μία αποκάλυψη στην εκπομπή σχετικά με τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ και στα γενικότερα λάθη που παρατηρούνται στη λειτουργία της ομάδας, ενώ σχολιάστηκε και η πιθανή επιστροφή των Μανωλά-Παπασταθόπουλου στην Εθνική!

Ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ και διαβάστε τα σημαντικότερα:

** Πάρα πολλά τα αγωνιστικά προβλήματα στην ΑΕΚ και οι απουσίες. Συγκεκριμένα, οι Γαλανόπουλος, Σιμόες, Ολιβέιρα, Σαμπανάτζοβιτς, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σάκχοφ και Σαρδέλης είναι αυτή τη στιγμή εκτός του rotation λόγω τραυματισμών. Κάτι συμβαίνει, δεν είναι όλα τυχαία…

** Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της εκπομπής και όσα μετέφερε ο Βαγγέλης Μίχος, υπάρχει θέμα με την προπόνηση. Ο Μάσιμο Καρέρα όσο ήταν στα Σπάτα, δούλευε λίγο στις εκρήξεις και δεν δούλευε τόσο πολύ στην αερόβια. Μόλις ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ, είδε ότι δεν είχαν ένταση οι παίκτες του. Γι’ αυτό δούλεψε στην αερόβια έκανε προπονήσεις στο… κόκκινο, παρότι ήμασταν μεσούσης της σεζόν και χωρίς προετοιμασία λόγω κορωνοϊού. Ο Ισπανός κόουτς δουλεύει πολύ σκληρά και στην αερόβια, για αυτό γκρινιάζουν οι παίκτες και σιγά-σιγά αρκετοί εξ αυτών… βγαίνουν off!

** Την Κυριακή θα δούμε νέο σύστημα, άλλη διάταξη στην ΑΕΚ. Θα γυρίσει σε τρεις στόπερ Ο Χιμένεθ παρότι λείπει ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι. Με Σβάρνα, Χνιντ και Νεντελτσάρου θα είναι η τριάδα, ώστε να παίξουν οι Ντατσένκο-Λόπες ως μπακ-χαφ  

** Πρόβλημα και στην επίθεση πλέον για την Ένωση. Ο Ολιβέιρα μπήκε στα… πιτς και ο Καρίμ έχει πάρει αρκετά ματς και είναι κουρασμένος. Από πίσω έχει μόνο δύο πιτσιρικάδες για την κορυφή, τον Χριστόπουλο και τον Κοσίδη. Στον δεύτερο μάλιστα είχε πει ότι θα του έδινε και χρόνο στη Λάρισα. Ο μικρός λοιπόν αυτές τις ημέρες βρίσκεται στα με το κλιμάκιο του Νότου της Εθνικής Κ19. Τρεις μέρες βρίσκεται εκεί, αν και λόγω απουσιών ίσως χρειαστεί την Κυριακή να είναι παρών στην αποστολή. Ίσως έπρεπε να τον κρατήσουν στα Σπάτα, έστω να κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

** Πολλά τα άρθρα σε «ερυθρόλευκα» media που επιμένουν ότι ο Τζον Φαν΄τα Σιπ πρέπει να καλέσει τον Θανάση Ανδρούτσο στην Εθνική. Ο Έλληνας άσος παίρνει χρόνο ως δεξιός μπακ στον Ολυμπιακό και τα πηγαίνει αρκετά καλά. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλος, θα μπορούσε να κληθεί. Πάντως και στον Πειραιά, αργά ή γρήγορα φανέλα βασικού θα πάρει ο Λαλά.

** Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportime αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας. Μία εξέλιξη που φαντάζει αρκετά πιθανό, φυσικά μετά την επιστροφή του στη δράση. Ίσως κάτι ανάλογο να γίνει αργότερα και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, ο στόπερ του Ολυμπιακού δεν έχει ελπίδες να κληθεί από τον Τζον Φαν’τ Σιπ. Ίσως παίζουν ρόλο και όσα είχε πει δημόσια τότε για τον Άγγελο Αναστασιάδη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασικός στην ΑΕΚ παίζει τραυματίας! Τι "φοβούνται" στο Λιμάνι για Λυσσάνδρου-"Μαγείρεμα" με Ζαγοράκη
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags