Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Ομάδα τιμώρησε παίκτες της λόγω του Fantasy
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-23 23:24:00

Απίστευτο! Ομάδα τιμώρησε παίκτες της λόγω του Fantasy

Sportdog Team
Απίστευτο! Ομάδα τιμώρησε παίκτες της λόγω του Fantasy

Μια απίστευτη ιστορία συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην ομάδα της Άστον Βίλα με πέτρα του… σκανδάλου να είναι το Fantasy Premier League.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζακ Γκρίλις είναι τραυματίας με τους συμπαίκτες του να σπεύδουν να τον αντικαταστήσουν στην εικονική ενδεκάδα που τον είχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πρόβλημα όμως είχε ήδη αρχίσει… Η επιλογή τους όμως είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι παίκτες Fantasy να παρατηρήσουν ότι οι συμπαίκτες του διεθνούς μέσου τον... έδιωχναν από τις φαντασιακές τους ομάδες, και η είδηση για τραυματισμό του αρχηγού της Βίλα διέρρευσε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι διοίκηση της Βίλα να αποφασίσει να απαγορεύσει στους ποδοσφαιριστής του συλλόγου να συνεχίσουν να παίζουν Fantasy, μιας και δεν ήθελαν να διαρρεύσει το πρόβλημα τραυματισμού του αρχηγού της ομάδας, που τελικά θα είναι εκτός της επερχόμενης αναμέτρησης με Λέστερ.

Όσα αναφορά τον 25χρονο άσο των «Χωριατών» δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα η χρονική διάρκεια που θα παραμείνει στα… πιτς, μιας και ο προπονητής της Βίλα, Ντιν Σμιθ, δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags