Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μητρογλου, Σα, αλλά και ρεβάνς με Αϊντχόφεν στο sportdog!
| 2021-02-24 11:25:00

"Κράξιμο" σε Μήτρογλου: "Εγώ δεν θα..." - "Ομαδάρα έφτιαξε ο Μαρινάκης, κορυφαίοι στην Ευρώπη οι..."

του Γιώργου Κτενά
"Κράξιμο" σε Μήτρογλου: "Εγώ δεν θα..." - "Ομαδάρα έφτιαξε ο Μαρινάκης, κορυφαίοι στην Ευρώπη οι..."

Ολυμπιακός: Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε στο sportdog για το πρωτάθλημα που έχει τελειώσει για τους Πειραιώτες, τον Μητρογλου, τον Σα, αλλά και τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν.

"Τι να πανηγυρίσει ο Μήτρογλου;  -Εγώ δεν θα το εκτελούσα - Τελείωσε το πρωτάθλημα"

"Είχε την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι η ομάδα, έγινε μια φάση και με το πέναλτι δεχτήκαμε το γκολ. Έκανε αλλαγές ο προπονητής, αλλά νομίζω ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Το άλφα και το ωμέγα είναι να περάσει στην Ευρώπη τώρα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Μήτρογλου και την επιθυμία του να εκτελέσει το πέναλτι από τη μία αλλά να μην πανηγυρίσει από την άλλη:

"Τι να πανηγυρίσει; Εδώ μεγάλωσε, ανδρώθηκε, τι να πανηγυρίσει; Εγώ, πάντως, δεν θα πήγαινα καθόλου να εκτελέσω αυτό το πέναλτι στη θέση του. Αγωνιστικά πιστεύω ότι θέλει παιχνίδια, όταν δεν παίζεις για 7-8 μήνες είναι πρόβλημα. Πρέπει να βρει καλύτερο ρυθμό, δεν θέλουν να τον κάψουν στον Άρη, για αυτό δεν το βάζει ο Μάντζιος πολύ για την ώρα".

"Άσχημα τα πράγματα για Ολυμπιακό με Αϊντχόφεν αν... - Τι έχει φτιάξει ο Μαρινάκης" - Ατακάρα για Σα

Πώς περιμένετε το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν;

"Πράγματι αυτή η ομάδα από α χαφ και μπροστά είναι καλή, αλλά έχουν πολλά προβλήματα στην άμυνα. Θα παίξει ο Ολυμπιακός για τη νίκη στην Ολλανδία και έτσι έρχεται η πρόκριση. Αν πάει να παίξει αλλιώς, μπορεί να είναι άσχημα τα πράγματα. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να περάσει και εκτός έδρας, μάλιστα, παίζει καλύτερα σε κάποια παιχνίδια"

Πώς βλέπετε τη διαχείριση που κάνει ο Μαρτίνς στο ρόστερ;

"Έχει αρκετούς παίκτες, έχει κάνει κουμάντο, έχει μαγειρέψει πριν πεινάσει η ομάδα. Έχει πολλούς παίκτες, καλούς παίκτες, και μοιάζει τον χρόνο στα παιχνίδια για να παίζουν όλοι και είναι έτοιμοι. Ξαναγυρίζει ο Σεμέδο, έχει και τον Μπα, αυτοί θα είναι δίδυμο στην Ολλανδία με Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Στο κέντρο έχει τρεις από τους καλύτερους χαφ στην Ευρώπη. Οι μπροστά έχουν αποδείξει τι κάνουν, δεν παίζουν τυχαία. Είναι ευρωπαϊκή ομάδα οι Ερυθρόλευκοι, δεν είναι για μόνο για Ελλάδα αυτό που έχει φτιάξει ο Μαρινάκης. Εδώ καθαρίζει με 10-15 βαθμούς διαφορά το πρωτάθλημα". 

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Σα που αυτό το διάστημα δείχνει ντεφορμέ.

"Δεν ήταν λάθος του Σα το γκολ που δέχτηκε η ομάδα. Είναι έμπειρος τερματοφύλακας και είναι πολύ καλος. Το λάθος μπορεί να φαίνεται έτσι γιατί είναι τελευταίος παίκτης, αλλά δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι με τον Σα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη-βόμβα για Μανωλά και Ολυμπιακό - Συνάντηση με Μαρινάκη - Επιστρέφει στο Λιμάνι!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags