Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα από άνθρωπο που ξέρει… πολλά - Εκεί θα αγωνίζεται ο Χάαλαντ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-24 17:40:00

Βόμβα από άνθρωπο που ξέρει… πολλά - Εκεί θα αγωνίζεται ο Χάαλαντ!

Sportdog Team
Βόμβα από άνθρωπο που ξέρει… πολλά - Εκεί θα αγωνίζεται ο Χάαλαντ!

Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο φαίνεται ότι έβαλαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μίνο Ραϊόλα στο BBC. Ο γνωστός ατζέντης, που κατέχει τα δικαιώματα και το Έρλινγκ Χάαλαντ, αναφέρθηκε στους συλλόγους που έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον επιθετικό της Ντόρτμουντ.

Ο Ραϊόλα τόνισε ότι υπάρχουν 10 ομάδες, αυτή τη στιγμή, που μπορούν να… αντέξουν οικονομικά την μετακίνηση του Νορβηγού, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι αγγλικές: «Είναι προφανές, πως όλοι εξετάζουν την περίπτωση του Έρλινγκ ώστε να γίνει ο μελλοντικός αστέρας της ομάδας τους, διότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον να κάνει ότι αυτός σε αυτή την ηλικία», δήλωσε ο Ιταλός.

Ο 53χρονος ατζέντης συνέχισε λέγοντας: «Θα είναι ένας από τους μελλοντικούς αστέρες της επόμενης δεκαετίας, με ποδοσφαιριστές όπως οι Ρονάλντο, Ιμπραΐμοβιτς και Μέσι να φτάνουν στο τέλος της καριέρας τους. Όλοι ψάχνουν τη νέα γενιά. Μόνο δέκα ομάδες μπορούν αυτή τη στιγμή, να διαθέσουν τα χρήματα και να τον αποκτήσουν, όπως επίσης και να του προσφέρουν το κατάλληλο εγχείρημα και πλάνο για να φύγει από την Ντορτμουντ. Οι τέσσερις από αυτές τις ομάδες, αγωνίζονται στην Premier League».

Κλείνοντας ο εκπρόσωπος πολλών από τους κορυφαίους αστέρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έκανε ένα παραλληλισμό για τον 20χρονο επιθετικό που είναι πέρα για πέρα αληθινός: «Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τεχνικός διευθυντής ή προπονητής, που θα έλεγε ότι δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Είναι σαν λέει κάποια ομάδα της Formula 1 πως δεν ενδιαφέρεται για τον Lewis Hamilton».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags