Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Νέος… Ζαγαρίτης στον ΠΑΟ - Υπογράφει με ταλεντάρα ο Αλαφούζος - "Τρέχει" και για δεύτερο!
| 2021-02-24 17:27:00

Νέος… Ζαγαρίτης στον ΠΑΟ - Υπογράφει με ταλεντάρα ο Αλαφούζος - "Τρέχει" και για δεύτερο!

Νέος… Ζαγαρίτης στον ΠΑΟ - Υπογράφει με ταλεντάρα ο Αλαφούζος - "Τρέχει" και για δεύτερο!

Γιάννης Αλαφούζος - Παναθηναϊκός: Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός δίνει χρόνο σε αρκετά νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες του. Ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει να εμπιστεύεται ιδιαίτερα τους νέους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» με εκείνους να τον βγάζουν… ασπροπρόσωπο.

Έτσι παρά το γεγονός ότι η Super League έχει αρκετό δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού… τρέχουν για να «κλείσουν» υποθέσεις που τους καίνε, όπως τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα βγαίνουν προς τα έξω, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο τόσο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, όσο και του Νίκου Χριστογεώργου. Ο νεαρός μέσος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, έχει βγάλει… μάτια με τις εμφανίσεις του την φετινή χρονιά, δίπλα στον Μαουρίτσιο και σε καμία περίπτωση οι άνθρωποι του παναθηναϊκού δεν θέλουν να γίνει νέος… Ζαγαρίτης.

Από την άλλη ο Νίκος Χριστογεώργος έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά με το «Τριφύλλι», στα περσινά play off με τον Άρη, όμως οι… σειρήνες από το εξωτερικό ηχούν για αυτόν. Το συμβόλαιο του νεαρού τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι και σίγουρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να τον κρατήσουν στον σύλλογο.

Έτσι ο Γιάννης Αλαφούζος θα έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους των δύο ποδοσφαιριστών, με στόχο μέχρι τα play off οι υποθέσεις να έχουν ολοκληρωθεί με θετική έκβαση για τους «πράσινους».

Ρεπορτάζ του Μιχάλη Σοφιανού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags