Facebook Pixel ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Τηλεδιάσκεψη για το άλσος
| 2021-02-24 17:25:00

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το άλσος Φιλαδέλφειας! Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχειριστική μελέτη

Sportdog Team
Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το άλσος Φιλαδέλφειας! Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχειριστική μελέτη

ΑΕΚ – Νέα Φιλαδέλφεια: Μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στις 19:00 η του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 8 είναι τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Ανάμεσα σε αυτά, το πρώτο για την ακρίβεια, είναι η έγκριση τροποποίησης διαχειριστικής μελέτης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας. Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί livestream μέσω τοπικών Media και της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου.

Οπότε θα έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον πως αυτή θα κυλήσει αυτή η συζήτηση, η οποία ενδιαφέρει εντός, εκτός και επί τα αυτά και την ΑΕΚ. Και αυτό γιατί το βόρειο τμήμα της Αγιάς Σοφιάς συνορεύει με το νότιο τμήμα του άλσους, σε ένα σημείο, το οποίο αναμένεται σύντομα να υπάρξουν συνοδά έργα και αντιπλημμυρικές εργασίες.

Η ταχύτερη εκκίνηση των διαδικασιών, χωρίς καθυστερήσεις που προκύπτουν από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, είναι προς το συμφέρον της περιοχής. Γιατί με το που ανοίξει τις πύλες του το γήπεδο της Ένωσης, οι προσφυγομάνες Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Μεταμόρφωση και Νέα Ιωνία θα δεχτούν αλεπάλληλα κύματα θετικών εξελίξεων.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει σχεδιαστεί η γραμμή 4 του Μετρό που έχει σχεδιαστεί και δημοπρατηθεί περιλαμβάνει σταθμό στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα στην Πλατεία Πατριάρχου (Ελευθερίου Βενιζέλου), ο οποίος θα εξυπηρετεί το γήπεδο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags