Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι συμβουλές Σένκεφελντ σε Αϊντχόφεν για να προκριθεί (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-24 19:56:00

Άσος του Παναθηναϊκού "καρφώνει" Ολυμπιακό σε Αϊντχόφεν - "Έτσι παίξτε για να προκριθείτε"! (Vid)

Sportdog Team
Άσος του Παναθηναϊκού "καρφώνει" Ολυμπιακό σε Αϊντχόφεν - "Έτσι παίξτε για να προκριθείτε"! (Vid)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία για τη μεγάλη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν στο πλαίσιο του Europa League, έχοντας… εφόδιο το 4-2 από τον πρώτο αγώνα.

Ο Μπάρτ Σένκφελντ, που αντιμετώπισε πολύ πρόσφατα τους «ερυθρόλευκους» με τον παναθηναϊκό και μάλιστα τους κέρδισε, μίλησε στην ολλανδική ιστοσελίδα VoetbalPrimeur για τον προσεχή αγώνα, λέγοντας ότι το φαβορί είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα ανέφερε ότι αν η Αϊντχόφεν θέλει να πάρει την πρόκριση θα πρέπει να… μιμηθεί το «Τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε ο ΜπαρτΣένκεφελντ στο VoetbalPrimeur για:

Την πρώτη αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό: «Ήταν καλή η Αϊντχόφεν στο πρώτο παιχνίδι αλλά δεχόταν πολύ εύκολα γκολ. Είναι επικίνδυνο να μην παίζεις καλή άμυνα κόντρα στον Ολυμπιακό γιατί έχει παίκτες που μπορούν σε τιμωρήσουν. Πάρτε παράδειγμα από τον Ελ Αραμπί, ένας πραγματικός δολοφόνος».

Το πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό με 2-1: «Γνωρίζαμε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήθελαν να παίξουν γρήγορα με τον επιθετικό και το αποτρέψαμε. Αυτό ήταν ένα από τα κλειδιά του παιχνιδιού και πρέπει να το κάνετε και εσείς εάν θέλετε να κρατήσετε μακριά τους επιθετικούς από την περιοχή. Δεν πρέπει να αφήσετε χώρους».

Το αν η Αϊντχόφεν μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι: «Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε είναι το αποτέλεσμα και αυτό είναι 4-2. Τα γεγονότα είναι γεγονότα και δεν αλλάζουν».

Το αν μπορούν να αγωνιστούν οι μεγάλες ελληνικές ομάδες στην Eredivisie: «Είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και εμείς θα τα πηγαίναμε πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας. Είναι διαφορετικός ο τρόπος που παίζουμε εδώ στην Ελλάδα και πολλές φορές είναι πιο αποτελεσματικός από αυτόν στην Ολλανδία».

Το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση: «Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Europa League. Η Αϊντχόφεν θα πρέπει να βάλει γκολ στην αρχή του ματς αν θέλει να ελπίζει. Σίγουρα δεν παίζει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα είναι δύσκολη αναμέτρηση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags