Facebook Pixel Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Αρχηγική παρέμβαση - Τρομερές ατάκες Φορτούνη για τον... τελικό με Αϊντχόφεν
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-24 20:44:00

Αρχηγική παρέμβαση - Τρομερές ατάκες Φορτούνη για τον... τελικό με Αϊντχόφεν - Καμπανάκι!

Sportdog Team
Αρχηγική παρέμβαση - Τρομερές ατάκες Φορτούνη για τον... τελικό με Αϊντχόφεν - Καμπανάκι!

Αϊντχόφεν - Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης θέλησε να αποτρέψει τους συμπαίκτες του από το εφησυχάσουν μετά τη νίκη με 4-2 στο πρώτο ματς, υπερτονίζοντας τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στην αυριανή ρεβάνς (25/2, 22:00) και κάνοντας λόγο για παιχνίδι... τελικό κόντρα στην Αϊντχόφεν!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το εάν περιμένει το αυριανό ματς να εχει πολλά γκολ όπως το πρώτο: «Πιστεύω ότι και αύριο θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Ειδικά από την πλευρά της Αϊντχόφεν. Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε το σκορ που μας δίνει την πρόκριση. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Να παίξουμε καλή άμυνα και όταν μας δοθεί η ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας».

Για το αν αποτελεί κίνητρο ό,τι έγινε πέρσι και ο τρόπος που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη Γουλβς: «Ναι, αποτελεί κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας πήγε πάρα πολύ καλά. Έχουμε αύριο έναν τελικό! Θέλουμε όλοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω, που θα μας βοηθήσει τόσο ως παίκτες όσο και ως ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το γεγονός ότι σκόραρε απέναντι στον Αρη και το φάουλ που είχε βάλει με την Γιουνγκ Μπόις απέναντι στον Εμβογκό: «Μακάρι να συνεχίσω την παράδοση. Να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να περάσει στην επόμενη φάση».

Για το ότι οι Ολλανδοί χαρακτηρίζουν τον Ολυμπιακό ως φαβορί: «Δεν θέλω να χαρακτηρίσω την ομάδα μου ως φαβορί. Είμαστε δύο πολύ καλές ομάδες. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι καλύτερος και ποιος είναι το φαβορί. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κυρίαρχοι και γι’ αυτό κερδίσαμε με ένα καλό σκορ. Η ομάδα μας θα μπει αύριο για την πρόκριση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags