Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αυτό είναι το πρότζεκτ Σαββίδη για 5 χρόνια- Να τι συνέβη με Ουάρντα-Γκαρσία! Πιθανό να φύγει ο..."
| 2021-02-25 15:05:00

"Αυτό είναι το πρότζεκτ Σαββίδη για 5 χρόνια- Να τι συνέβη με Ουάρντα-Γκαρσία! Πιθανό να φύγει ο..."

του Γιώργου Κτενά
"Αυτό είναι το πρότζεκτ Σαββίδη για 5 χρόνια- Να τι συνέβη με Ουάρντα-Γκαρσία! Πιθανό να φύγει ο..."

ΠΑΟΚ: Έκρηξη, ταχύτητα και τεχνική διέκρινε στον Μπάμπα ο Κούλης Αποστολίδης, όπως αποκάλυψε στο sportdog, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στους Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Ουάρντα και Πάμπλο Γκαρσία.

"Έκρηξη, ταχύτητα και τεχνική ο Μπάμπα, αλλά... - Φοβερός παίκτης ο Ουάρντα - Τι συνέβη με Γκαρσία"

"Ως εντύπωση έδειξε καλά στοιχεία ο Μπάμπα, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μέσης πίεσης. Πρέπει να τον δούμε σε παιχνίδια με περισσότερες απαιτήσεις. Είναι όμως κοντρολαρισμένος παίκτης, με καλά στοιχεία. Έδειξε παρά τον σωματότυπό του έδειξε ότι έχει έκρηξη, ταχύτητα και τεχνική. Αμυντικά βέβαια δεν τον είδαμε γιατί δεν υπήρχε πίεση. Ένας αριστερός μπακ είναι σημαντικό τι θα κάνει επιθετικά, αλλά κυρίως πρέπει να τον δούμε και αμυντικά", σχολίασε αρχικά ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ.

Ποια είναι η άποψή σας για τον Ουάρντα;

"Έχει συμπεριφορά φοβερά σοβαρή, ενώ είχε δώσει εντελώς αντίθετα στοιχεία στο παρελθόν. Τυχαίνει να έχει διάρκεια η συμπεριφορά του σε αυτή τη θητεία, άρα προφανώς ο Γκαρσία βρήκε το κουμπί του. Ήταν γνωστό ότι είναι φοβερός παίκτης, με σπάνια προσόντα. Το θέμα ήταν το πώς το βάζει στο γήπεδο. Τώρα φαίνεται ότι το έχει βάλει".

"Ντεφορμέ ο Ζίβκοβιτς - Αυτό ξεχωρίζει στον Τζόλη - Ρίσκο στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία"

Ο Ζίβκοβιτς;

"Η αξία του είναι γνωστή. Όπως κάθε παίκτης πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Προς το τέλος της περιόδου και ενόψει πλέι οφ έχει ξαναβρεί την φόρμα του. Οι προτάσεις για πιθανή παραχώρησή του είναι στο παιχνίδι. Αυτό που χρειάζεται για να επιτύχει η ομάδα, είναι ο προγραμματισμός. Αν αποφασίσει να τον πουλήσει το καλοκαίρι δηλαδή, πρέπει να τον αντικαταστήσει επάξια".

Ενδιαφέρον για παραχώρηση, και μάλιστα από κορυφαίες ομάδες, υπάρχει και για τον Τζόλη.

"Είναι νέο παιδί, από τις ακαδημίες, με φοβερά ποδοσφαιρικά στοιχεία. Πολλά παιδιά είχαν παρόμοιο επίπεδο αλλά κάπου παρέκλιναν. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι πέρα από τα ποδοσφαιρικά στοιχεία του, φαίνεται ότι έχει ωριμότητα μεγαλύτερη της ηλικίας του. Αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει και του δίνει διάρκεια".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Πάμπλο Γκαρσία και την παρουσία του στον Δικέφαλο.

"Εξαρχής ήταν γνωστό ότι η ομάδα πόνταρε στο πρότζεκτ Γκαρσία, γνωρίζοντας ότι η φετινή περίοδος μέχρι το προσεχές καλοκαίρι είναι ρίσκο και θα δείξει ο Γκαρσία τι μπορεί να κάνει. Έχει τεράστια προσόντα για να είναι προπονητής αλλά είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε επαγγελματική ομάδα και για αυτό η φετινή χρονιά είναι για να φτιαχτεί κι αυτός ως προπονητής. Αν πετύχει το πρότζεκτ Γκαρσία, που είναι ρίσκο, θα είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι γιατί έχει πάθος και είναι αποδεκτός από το περιβάλλον του συλλόγου. Έχει μεγάλη ποδοσφαιρική οντότητα, άρα θα είναι φανταστικό αν τα καταφέρει γιατί θα έχει βρει για 5-6 χρόνια προπονητή ο ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" από Θεσσαλονίκη: "Ο ΠΑΟΚ δεν θα ξαναπάρει νταμπλ αν..." - Τρελό κράξιμο σε παιχταρά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags