Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκος Σαργκάνης: Ατακάρες Σαργκάνη για "ντεφορμάρισμα" Σα - Τι λέει για Τζολάκη - Αυτός ο καλύτερος Έλληνας κίπερ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-25 17:33:00

Ατακάρες Σαργκάνη για "ντεφορμάρισμα" Σα - Τι λέει για Τζολάκη - Αυτός ο καλύτερος Έλληνας κίπερ!

Sportdog Team
Ατακάρες Σαργκάνη για "ντεφορμάρισμα" Σα - Τι λέει για Τζολάκη - Αυτός ο καλύτερος Έλληνας κίπερ!

Ολυμπιακός - Νίκος Σαργκάνης: Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μίλησε στον «OVER FΜ» για την απόδοση του Σα και το πόσο καθοριστικός θα είναι στην σημερινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, αλλά και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα.

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Σαργκάνης:

Για την εικόνα του Σα τον τελευταίο καιρό:

«Το καλός και το κακός το κάνει ο κόσμος και καμία φορά και το αποτέλεσμα. Εγώ δεν βλέπω τον Σα να περνάει ντεφορμάρισμα. Άπλα δεν του πάνε οι φάσεις. Όταν έχεις να κάνεις με κλάσματα του δευτερολέπτου οι αντιδράσεις σου πρέπει να είναι τέλειες. Μπορεί να είναι και έξω γηπεδικό ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει. Ένας κάλος τερματοφύλακας δεν κρίνεται κακός από την μια στιγμή στην άλλη. Αυτή τη στιγμή ο Σα έχω την αίσθηση ότι αν πιάσει δυο καλές μπάλες θα είναι ο άνθρωπος που ξέρουμε. Τα παιχνίδια αλλάζουν. Δεν είναι ότι έχουμε ένα παιχνίδι κάθε εβδομάδα. Μαζί αλλάζει και η ψυχολογία. Έκανε ένα κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό άλλα έχουν περάσει παιχνίδια. Έχει αλλάξει η ψυχολογία του. Ένας κάλος τερματοφύλακας δεν επηρεάζεται από ένα κακό παιχνίδι. Είναι εύκολο γι’ αυτόν να επανέλθει».

Για τον σημερινό αγώνα με τη «ολλανδική» ομάδα:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα. Η Αϊντχόφεν είναι άπλα μια καλή ομάδα. Παίζουν με αυτόν τον τρόπο. Παίζουν επιθετικά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Αϊντχόφεν δεν είναι φόβητρο για να στριμώξει τον Ολυμπιακό».

Για το ποιο πιστεύει πως θα είναι το αποτέλεσμα:

«Θα προκριθεί ο Ολυμπιακός. Έχουμε λίγο τρέλα με τον Ολυμπιακό άλλα θα σας πω. Δεν μιλάμε για μια ομαδούλα της γειτονιάς. Οι Ολλανδοί έχουν την νοοτροπία της επίθεσης, το πως να σκοράρουν. Αυτό πρέπει να κοιτάξει ο Ολυμπιακός».

Για τον Κωνσταντίνο Τζολάκη:

«Εδώ υπάρχουν σκαλοπάτια. Πάνω από όλα για να θεωρηθεί ένας, κάλος τερματοφύλακας, πρέπει να καθιερωθεί στην ομάδα. Από εκεί και πέρα ο κάλος με τον μεγάλο πάλι διαφέρουν. Πρέπει να έχει διάρκεια. Όχι να κάνει ένα κάλο παιχνίδι και ένα κακό. Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και νομίζω ότι ο προπονητής είναι ένα πολύ κάλος σε αυτό να τον κρατήσει χαμηλά και να εξελιχθεί. Ναι, είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και μπορεί να εξελιχθεί».

Για το επίπεδο των Ελλήνων τερματοφυλάκων:

«Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες καλοί. Όχι μεγάλοι, καλοί. Αν και περίμενα ο Μπάρκας να κάνει τη διάφορα βλέπω τον Βλαχοδήμο, ένα παιδί σοβαρό και νομίζω είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ελλάδας. Το αν θα γίνουν κορυφαίοι εξαρτάται από τον σύλλογο».

Για το πως αντιμετωπίζεται η θέση του τερματοφύλακα στο ποδόσφαιρο:

«Υπάρχουν πολύ ικανά παιδιά. Είναι η θέση που έχει την μικρότερη αμοιβή. Πως είναι δυνατόν. Είναι μια θέση που μπορεί να σου δώσει έναν τίτλο. Πως γίνεται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να είναι τόσο χαμηλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags