Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Καυγάς" Τίγρη-Ιβάν με Μαρινάκη - Τι συνέβη με Σα στου Ρέντη - Τεράστια πώληση Έλληνα άσου!
| 2021-02-25 19:51:00

"Καυγάς" Τίγρη-Ιβάν με Μαρινάκη - Τι συνέβη με Σα στου Ρέντη - Τεράστια πώληση Έλληνα άσου!

Του Αδέσποτου
"Καυγάς" Τίγρη-Ιβάν με Μαρινάκη - Τι συνέβη με Σα στου Ρέντη - Τεράστια πώληση Έλληνα άσου!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Πέμπτης λοιπόν, ο Ευάγγελος Μίχος φιλοξένησε στον… αέρα τον Σπύρο Γρομητσάρη και συζήτησαν για το ματς του Ολυμπιακού με την PSV και την εικόνα του Ζοσέ Σα. Η είδηση όμως της ημέρας αφορούσε τις εκλογές της ΕΠΟ.

Διαβάστε αναλυτικά και ακούστε την εκπομπή ξανά ΕΔΩ

** Στις 27 Μαρτίου θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι είχε προκριθεί ως οικουμενική λύση για την προεδρία ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει… διαφωνία μεταξύ των «μεγάλων». Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης θέλουν να είναι το Συμβούλιο από τις Ενώσεις, πρόταση με την οποία διαφωνεί κάθετα ο Ολυμπιακός. Θα δούμε τώρα αν θα αλλάξει κάτι προσεχώς…



** Μπορεί στο χορτάρι να μην φάνηκε, όμως η… οικονομική διαφορά μεταξύ Αϊντχόφεν και Ολυμπιακού είναι τεράστια. Η χρηματηστηριακή αξία των Ολλανδών είναι στα 710 εκατομμύρια ευρώ και των Πειραιωτών στα 90!

** Μεγάλη συζήτηση για τον Ζοσέ Σα τις τελευταίες ημέρες και το αν έχει… ξενερώσει στο Λιμάνι. Άνοιξε συζήτηση και για την εικόνα του στου Ρέντη. Όπως είπε ο Σπύρος Γρομητσάρης στην εκπομπή πάντως, ο Πορτογάλος δεν ήταν ποτέ σούπερ παθιασμένος. Είναι… μπλαζέ τύπος. Αν και είναι πάντα αφοσιωμένος και επαγγελματίας. Δεν δείχνει ότι έχει μούτρα ή… ξενερωμένος. Ντεφορμάρισμα είναι.

** Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός θα πάρει μπόνους 1.1 εκατ. ευρώ και θα ανέβει στη βαθμολογία της UEFA. Στο Λιμάνι θέλουν την πρόκριση για να μαζέψουν βαθμούς και να έχουν καλύτερες κληρώσεις από του χρόνου.

** Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη μεταγραφή του Τζόλη. Το καλοκαίρι λογικά θα φύγει από τον ΠΑΟΚ. Αν όχι με 20, με 15 εκατομμύρια ευρώ θα πωληθεί από τον ΠΑΟΚ. Ή Premier League ή για Bundesliga!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκα-"φωτιά" για Δουβίκα στο sportdog - Να πάει σε ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό; - "Έτσι τον ανακάλυψα"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags