Facebook Pixel Ολυμπιακός – Αχμέντ Χασάν: Αποκάλυψη για Θαναηλάκη - Αντύπα
| 2021-02-26 11:03:00

Απίστευτος Χασάν! Τον έψαχναν όλοι – Τα έσπασαν οι ατάκες τους - To παραδέχτηκε δημοσίως (ΒΙΝΤΕΟ)

Κον-troll και σουτ
Απίστευτος Χασάν! Τον έψαχναν όλοι – Τα έσπασαν οι ατάκες τους - To παραδέχτηκε δημοσίως (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός – Αχμέντ Χασάν: Το γκολ του Αχμέντ Χασάν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση στους “16” του Europa League.

Όπως φάνηκε στη μετάδοση, κανείς δεν πήρε χαμπάρι τον Αιγύπτιο! Ο σπορτκάστερ του COSMOTE tv, Γιώργος Θαναηλάκης έχει δώσει για σκόρερ τον Καμαρά και στους πανηγυρισμούς μέσα στο ντελίριο που πλημμύρισε και τον ίδιο συνειδητοποιεί, ότι σκόραρε ο Χασάν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στον αέρα του ΣΠΟΡ FM! Τον αγώνα μεταδίδει ραδιοφωνικώς ο Ηρακλής Αντύπας. Οι σφιγμοί έχουν πάει στο 200 και ο συνάδελφος, γνωστός τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του, ψάχνει τον σκόρερ.

Αναρωτιέται.

Και στη συνέχεια πετάει την ατακάρα του αιώνα! «Δεν με νοιάζει ποιος το έβαλε», φωνάζει ο Αντύπας μεθυσμένος από τη μαγεία της στιγμής.

Ο Ηρακλής Αντύπας ρωτήθηκε στην εκπομπή των Βέργη-Τσούτσικα το πρωί της Παρασκευής. Αποκάλυψε, ότι ήταν μακρυά από τον Θαναηλάκη, αν και η φωνή του έφτασε μέχρι τη μετάδοση του COSMOTE Tv και ρώτησε στα στούντιο ποιος το έβαλε.

Οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγή του ΣΠΟΡ FM παραδέχτηκαν, ότι η αντίδραση του Αντύπα ήταν πολύ αυθεντική και ωραία με τον σπορτκάστερ να απαντά: «Σε όλη μου τη ζωή λειτουργώ με το συναίσθημα!».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags