Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για τον Τάσο Δουβίκα
| 2021-02-27 15:20:00

"Μάχη" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ΑΕΚ για "καυτό" όνομα - Νέος... Μαυροπάνος - Εκεί τον στέλνει ο κόουτς!

Οι Μιχείες
"Μάχη" ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και ΑΕΚ για "καυτό" όνομα - Νέος... Μαυροπάνος - Εκεί τον στέλνει ο κόουτς!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Δούβικας δεν είχε κλείσει στον Δικέφαλο πριν, για να "παγώσει", να "χαλάσει" ή να "πάει πίσω" τώρα το εν λόγω deal, όπως γράφεται δηλαδή σήμερα. Το ό,τι ο Μπέος έχει δώσει τον πρώτο λόγο στην ομάδα του φίλου του, Ιβάν Σαββίδη, είναι άλλο. Δεν σημαίνει κιόλας πως δεν θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη (και όχι μόνο οικονομικά). 

  Νομίζω πως στην υπόθεση Δουβίκα το θέμα δεν είναι τι θέλει η κάθε πλευρά. Μπορεί ο Μπέος να προτιμάει ΠΑΟΚ, ο ατζέντης του Ολυμπιακό, η οικογένεια του την ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης την πώληση του στο...εξωτερικό, αλλά ακόμη υπάρχει δρόμος για να φτάσουν σε κάποιο deal. Το οποίο πιθανότατα δεν θα έχει να κάνει, δεν θα επηρεαστεί και τόσο πολύ, από τις παραπάνω επιθυμίες.

Είναι και το άλλο: όσο ο Δουβίκας συνεχίζει να σκοράρει και με την σοβαρή προοπτική να κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας από τον Φαν Σχίπ, δεν υπάρχει λόγος στον Βόλο να ...βιαστούν να τον δώσουν στον ΠΑΟΚ ή αλλού. Κι αυτό αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους, ανεβάζοντας την χρηματιστηριακή του αξία.Και εννοείται πως τα λεφτά που μπορούν να έρθουν από το εξωτερικό θα είναι λογικά σχεδόν τα διπλά από αυτά που θα δώσει η οποιαδήποτε Μπιγκοφοράτη (υπάρχει το σχετικό παράδειγμα Μαυροπάνου).

Τι ξέρουν αλλά και τι εκτιμούν στην ελληνική πιάτσα agents για την υπόθεση Δουβίκα; Πρωτόν, πως δεν θα κλείσει πριν από τον Ιούνιο! Δεύτερον, πως ο Ισπανός κόουτς του Βόλου έχει πει τα καλύτερα για τον σκόρερ του σε ομάδα της La Liga που ήδη έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Δουβίκα. Τρίτον, υπάρχει και ιταλική ομάδα της Serie A' που τον σκανάρει και "φλερτάρει" ήδη για χάρη του με τον ...Μπέο. Τέταρτον, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το...ολλανδικό ενδιαφέρον. Όχι μόνο λόγω της μόδας εκεί με τους Έλληνες φορ (Γιακουμάκης, Παυλίδης γαρ) αλλα και εξαιτίας του...Φαν Σχιπ. Περισσότερα για το τελευταίο προσεχώς και στην ώρα του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεγάλη… ανακάλυψη του Μπέου - "Μην το συζητάς, κλείστον τώρα" - "Παίζει σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό"


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags