Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένα ποδοσφαιρικό «πυροτέχνημα» με ημερομηνία λήξης
| 2021-02-28 04:33:00

Ένα ποδοσφαιρικό «πυροτέχνημα» με ημερομηνία λήξης

Sportdog Team
Ένα ποδοσφαιρικό «πυροτέχνημα» με ημερομηνία λήξης

Τα τελευταία χρόνια η Brentford FC αποτελεί ένα μυστήριο, για το οποίο ούτε οι πιο δυνατοί λύτες της Championship μπορούν να βρουν εξηγήσεις. Οι «μέλισσες» τσιμπούν σε κάθε ευκαιρία, όμως είναι θέμα χρόνου και ποδοσφαιρικής λογικής οι ρόλοι να αντιστραφούν και η ομάδα να βρεθεί σε ένα άγνωστο και όχι τόσο φιλόξενο, για την ίδια, τοπίο.

Γνωρίζω ότι το εισαγωγικό κομμάτι ίσως να μπέρδεψε τους περισσότερους από εσάς. «Mα η Brentford είναι δεύτερη στη Championship, μία ανάσα από την Premier League, τι μας λες», δικαίως θα αναφωνείτε.

Ναι, είναι αλήθεια ότι οι «μέλισσες» από το Brentford διανύουν την πιο παραγωγική σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους, βάσει των φετινών τους επιθετικών επιδόσεων κοιτάνε στα μάτια και αφ΄υψηλού τους “μεγάλους” της Premier League σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Τι γίνεται, όμως, όταν φτάνει στο τέλος της διαδρομής, τη στιγμή που αγγίζει το δικό της ταβάνι; Έρχεται η Fulham, της παίρνει στα ίσα την πρόκριση στον περυσινό αγώνα μπαράζ και… «φτου, κι από την αρχή»! Ξαφνικά δεν αρκεί η επιθετική μηχανή των γκολ, βγαίνουν αμέσως στη φόρα τα κενά του ρόστερ και η εύλογη γκρίνια ξενερώνει – αποπροσανατολίζει τους πάντες.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags