Facebook Pixel Super League: Η αγαπημένη εφαρμογή των φιλάθλων
Ποδόσφαιρο
| 2021-02-28 00:29:00

Η επόμενη γενιά του #slgrfantasy είναι εδώ!

Sportdog Team
Η επόμενη γενιά του #slgrfantasy είναι εδώ!

Super League: Η αγαπημένη εφαρμογή των φιλάθλων, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League, παρουσιάζει σήμερα δύο νέες δυνατότητες στους χιλιάδες χρήστες της εφαρμογής.

Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, οι μάνατζερ του παιχνιδιού έχουν τη δυνατότητα, όπως όλοι οι προπονητές στο πραγματικό ποδόσφαιρο, να προσθέσουν τίτλους στην τροπαιοθήκη τους και να ακολουθήσουν το δρόμο προς τη δόξα! Όσο πιο σπάνιο το τρόπαιο, τόσο πιο πλούσια η ανταμοιβή.

Παράλληλα, για κάθε ενέργειά τους στο παιχνίδι, όπως προπόνηση, live αλλαγή, υψηλή συγκομιδή βαθμών, οι χρήστες της εφαρμογής θα κερδίζουν πόντους εμπειρίας (XP), που θα τους βοηθούν να ανεβάσουν το επίπεδό τους και να κερδίσουν εκπληκτικές ανταμοιβές.

Η εφαρμογή θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται ώστε να ικανοποιεί και τον πλέον απαιτητικό φίλαθλο.

Το Real Manager θα σας κρατήσει συντροφιά και μετά το πέρας της κανονικής περιόδου της Super League, στα play off και στα play out του πρωταθλήματος. Κάθε αγωνιστική είναι ξεχωριστή και σας χαρίζει μοναδικά δώρα. Για αυτό όσοι δεν έχετε κατεβάσει ακόμα την εφαρμογή, μη χάνετε λεπτό! Φτιάξτε τώρα τη δική σας ομάδα, πάρτε μέρος στο πρωτάθλημα που επιθυμείτε ή δημιουργήστε τη δική σας ιδιωτική λίγκα και δείξτε σε όλους ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags