Facebook Pixel ΑΕΚ – Νέναντ Κρίστιτσιτς: Οι δηλώσεις του ΑΕΚ – Νέναντ Κρίστιτσιτς: για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
| 2021-02-28 22:41:00

"Ποταμός" ο Κρίστισιτς – "Δεν είμαι ικανοποιημένος..." – Ατάκα για Λιβάγια

Sportdog Team
"Ποταμός" ο Κρίστισιτς – "Δεν είμαι ικανοποιημένος..." – Ατάκα για Λιβάγια

ΑΕΚ – Νέναντ Κρίστιτσιτς: Με την Ένωση να είναι ελαφρώς καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα το τελικό 1-1 αφήνει μια… πικρή γεύση στους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της ομάδας. Στο ίδιο πλάισιο κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Σέρβου μέσου των κιτρινόμαυρων, όπου αναφέρθηκε τόσο στο αποτέλεσμα του αγώνα με τους Πράσινους, όσο όμως και στην απουσία του Μάρκο Λιβάγια από τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης:

Για το ματς: "Μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο με αρκετή κατοχή και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα ακόμη γκολ από στατική φάση. Πρέπει να δουλέψουμε όχι μόνο στις προπονήσεις, αλλά και στο μυαλό μας γιατί είναι θέμα συγκέντρωσης. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από το βαθμό της ισοπαλίας. Ήμουν σίγουρος πως κάποια στιγμή θα σκοράραμε, γιατί είχαμε την κατοχή και δημιουργούσαμε καταστάσεις, αλλά με αυτή την έλλειψη στις στατικές φάσεις δεχτήκαμε ξανά γκολ".

Για το γεγονός ότι η Ένωση δέχεται για 15η φορά φέτος γκολ από στατική φάση: "Είναι θέμα εγρήγορσης. Δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο. Είτε είναι man to man, είτε ζώνη, είτε μικτή η άμυνά μας, αν ένας παίκτης δεν είναι συγκεντρωμένος και aggressive, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την συγκομιδή της ομάδας του απέναντι στις άλλες με τους ίδιους στόχους: "Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί χάσαμε τέσσερις βαθμούς μόνο στα δύο τελευταία ματς. Όμως δεν σκέφτομαι τα playoffs, αλλά το επόμενο παιχνίδι για το Κύπελλο".

Για το ρόλο του: "Όποτε καλούμαι να παίξω προσπαθώ να δίνω την καρδιά μου. Μπορεί να κάνω κάποια λάθη, αλλά πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".

Για την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια: "Είναι ένας ποδοσφαιριστής και άνθρωπος που λείπει από την ομάδα. Μπορούσε να βοηθήσει. Ξέρω πως θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικός και σήμερα για την ΑΕΚ, αλλά αποφάσισε να κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, πήρε μια σημαντική απόφαση και του εύχομαι καλή επιτυχία", είπε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags