Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι πουλάει 25 εκατ. την ΠΑΕ!
| 2021-03-01 15:15:00

"Ρουκέτα" στον Παναθηναϊκό: "Φεύγει ο Αλαφούζος! Πουλάει την ΠΑΕ 25 εκατ. - Περιουσία στα 3,6 δις"!

του Νίκου Στεργίου
"Ρουκέτα" στον Παναθηναϊκό: "Φεύγει ο Αλαφούζος! Πουλάει την ΠΑΕ 25 εκατ. - Περιουσία στα 3,6 δις"!

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι πουλάει 25 εκατ. την ΠΑΕ! 

Σύμφωνα με την οικονομική ιστοσελίδα mononews.gr, υπάρχουν επαφές της εταιρείας Reggeborgh με τον Γιάννη Αλαφούζο και, μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

«Οι Ολλανδοί έχουν βάλει στο τραπέζι περί τα 25 εκατ. ευρώ και η στρατηγική τους δεν εξαντλείται – επιχειρηματικά κυρίως – στον Παναθηναϊκό, αλλά έχει επίκεντρο το μεγάλο επενδυτικό project της ανάπλασης του Βοτανικού, μέρος του οποίου θα χρηματοδοτηθεί από τα κεφάλαια του Ταμείου Ανάκαμψης. Η ανάπλαση του Βοτανικού αποτελεί προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς το εγχείρημα βαλτώνει εδώ και δεκαετίες στα γνωστά γρανάζια της επιχειρηματικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.

Όσο για τον εφοπλιστή και εκδότη Γιάννη Αλαφούζο στα χέρια του οποίου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και καιρό αναζητεί έξοδο από την συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα υπό όρους που να καλύπτουν τα συμφέροντά του. Οι Ολλανδοί από την άλλη δείχνουν να έχουν σχέδιο και σαφώς το project του Βοτανικού (κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, μπάσκετ, mall κλπ.) δεν θα τους άφηνε αδιάφορους!», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ!

Εμείς να προσθέσουμε ότι η Reggeborgh ανήκει στην οικογένεια Βέσελς, που είναι η 3η πλουσιότερη της Ολλανδίας, με περιουσία που ξεπερνά τα 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην Ελλάδα συμμτέχει (ως μεγαλομέτοχος) στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ και την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό σκηνικό στον πάγκο με Μπόλονι - Μεγάλο "χουνέρι" σε Μακέντα - Κανένα πλάνο στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags