Facebook Pixel ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Ταβλαρίδη
| 2021-03-01 19:05:00

Νέα προσθήκη στην ΑΕΚ! Ανακοίνωσε πολύ δυνατό όνομα - Έτσι εξηγείται η "κάψα" Τίγρη

Sportdog Team
Νέα προσθήκη στην ΑΕΚ! Ανακοίνωσε πολύ δυνατό όνομα - Έτσι εξηγείται η "κάψα" Τίγρη

ΑΕΚ: Νέα... μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Γιάννη Παπαδημητρίου που αναλαμβάνει διευθυντής Ακαδημιών, η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της Ένωσης.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει.

Απ' ότι φαίνεται η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει κάτι πολύ δυνατό στις Ακαδημίες. Η Ένωση στελεχώνεται σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε και να "φτιάχνει" δικούς της παίκτες, αλλά και να βολιδοσκοπεί ό,τι καλύτερο παίζει σε ελληνική και ξένη αγορά. Έτσι εξηγούνται και οι συχνές επισκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, όπου "τρέχουν" οι εργασίες επέκτασης του προπονητικού κέντρου. Όραμα του "Τίγρη", εκτός από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι η ομάδα να παράγει ποδοσφαιριστές που θα τροφοδοτούν τη μεγάλη ομάδα, αλλά και θα μπορέσουν να φέρνουν ζεστό χρήμα στα ταμεία της ΠΑΕ, μέσω μεταγραφικών πωλήσεων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags