Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: Έξαλλος ο Γκαρσία με την εμφάνιση στην Τρίπολη ετοιμάζει αλλαγές
| 2021-03-02 19:14:00

"Γκάζια" Γκαρσία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη - Μεγάλα ονόματα εκτός - Τι ετοιμάζει

Sportdog Team
"Γκάζια" Γκαρσία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη - Μεγάλα ονόματα εκτός - Τι ετοιμάζει

ΠΑΟΚ – Πάμπλο Γκαρσία: Μόνο χαρούμενος δεν ήταν ο προπονητής του "δικέφαλου του Βορρά" για την ήττα της ομάδας του στην Τρίπολη και αυτό φάνηκε στην ομιλία προς τους παίκτες του στην προπόνηση της Δευτέρας (1/3). Παράλληλα ο Ουρουγοανός ετοιμάζει αλλαγές τόσο για την ρεβάνς με τη Λαμία, όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι της Κυριακής (7/3) με τον Άρη.

Ο Ο Πασχαλάκης θα έπαιζε ούτως ή άλλως στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας, όμως η παρουσία του στο συγκεκριμένο ματς πιθανό να κρίνει αν θα δώσει το παρών και στην βασική ενδεκάδα την Κυριακή. Εκτός από τον Έλληνα τερματοφύλακα ο τεχνικός των "ασπρόμαυρων" σκέφτεται να δώσει χρόνο συμμετοχή και στο δίδυμο Ινγκασον-Κρέσπο για να αποκτήσουν αγωνιστικό ρυθμό μετά την απουσία τους.

Το ερωτηματικό που υπάρχει στο μυαλό του Πάμπλο Γκαρσία που είναι αν και ο Σβαμπ θα μπει να αγωνιστεί, για να βρει τα πατήματά του, ενώ υπάρχει και η σκέψη για χρησιμοποίηση του Καγκάβα ως βασικό, αλλά και του Σφιντέρσκι ώστε να ξεκουραστούν Ουάρντα, Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ και Τζόλη, ώστε να είναι… φρέσκοι για τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags