Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος στα σκαριά - Συναγερμός στον Ολυμπιακό!
| 2021-03-03 08:19:00

Τεράστια επιβεβαίωση sportdog στο πρωτοσέλιδο της Sportday! Αυτόν "κλέβει" η ΑΕΚ από Ολυμπιακό

Sportdog Team
Τεράστια επιβεβαίωση sportdog στο πρωτοσέλιδο της Sportday! Αυτόν "κλέβει" η ΑΕΚ από Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά στην Ένωση!

"Προσθηκών συνέχεια", γράφει πρωτοσέλιδα η SportDay σήμερα και στη συνέχεια συμπληρώνει: "Συνεχίζονται οι ενισχύσεις στο τμήμα σκάουτινγκ, το οποίο στήνεται από την αρχή με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο να είναι ο επικρατέστερος για επικεφαλής".

Θυμάστε τι είχαμε γράψει στο sportdog στις 14 Φερβουαρίου, στο θέμα με τίτλο Πρώην ΠΑΟ-Άρη η πρώτη μεταγραφή ΑΕΚ - Απόφαση Τίγρη για Κονέ - Του κω@@ τα εννιάμερα για Ινσούα!

Μεταξύ άλλων, αναφέραμε ότι: "(...) Στην εγχώρια μανατζερική πιάτσα το θεωρούν δεδομένο πως ο Ντίνος Διαμαντόπουλος θα αποτελέσει, από το ερχόμενο καλοκαίρι, των νέο τεχνικό διευθυντή των "κιτρινόμαυρων"! Παρεμπιπτόντως μιλάμε και για...οπαδό της αφού στα νιάτα του ήταν οργανωμένος για τα καλά στην (παλιά) Ορίτζιναλ. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή μας, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος ήδη κάνει την σχετική προεργασία/προγραμματισμό, για όταν πιάσει... δουλειά στην Ένωση (...)".

Παράλληλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το "Ενδιαφέρον για Ουές", που γράφει η SportDay σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ είχε συνδεθεί το προηγούμενο διάστημα με τον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags