Facebook Pixel Άρης – Χαβίτο: Οι δηλώσεις Χαβίτο για τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό
| 2021-03-03 17:01:00

Μήνυμα πρόκρισης στους παίκτες του Άρη από Χαβίτο – "Θα περάσουν αν… "

Sportdog Team
Μήνυμα πρόκρισης στους παίκτες του Άρη από Χαβίτο –  "Θα περάσουν αν… "

Άρης – Χαβίτο: Όλοι στους "κιτρινόμαυρους" ζουν και… αναπνέουν για την ρεβάνς του αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (3/3). Έτσι ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας έδωσε συνέντευξη στο δημοτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης TV100 και αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους", όσο και στην επιθυμία του να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά όσα είπε στο TV100:

Για την πορεία των κιτρινόμαυρων φέτος: "Είναι σοβαρή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η αγωνιστική του φιλοσοφία, έχει καλούς παίκτες και έχω ξεχωρίσει τον Μπρούνο Γκάμα, τον Ματέο Γκαρσία, τον Σίλβα, τον Σάσα και τον Ρόουζ. Θα βοηθήσει πολύ και ο Μήτρογλου, με τον οποίον έχουμε παίξει στον Ολυμπιακό."

Για το παιχνίδι του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Είναι πολύ δύσκολο. Αν το πιστέψουν, όμως, οι παίκτες, τότε μπορούν να προκριθούν. Η ομάδα χρειάζεται έναν τίτλο".

Για το ότι είναι προπονητής ακαδημιών στην Ισπανία: "Στόχος μου είναι να μάθουν σωστά το ποδόσφαιρο τα παιδιά. Εγώ το έμαθα στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Ξέρετε ότι την ομάδα την αγαπάμε πολύ. Εκείνη η φωτογραφία που αναρτήσαμε με τις φανέλες του SUPER 3 και το φουλάρι στο σκυλάκι μας, είναι στα πλαίσια μιας δουλειά που θα δείτε σύντομα. Έχουμε κι ένα κουνέλι που θέλαμε να ντύσουμε στα κιτρινόμαυρα, αλλά θα γίνει την επόμενη φορά. Μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσα να επιστρέψω στην Ελλάδα, το θέλουμε πολύ εγώ και η σύζυγός μου, να αναλάβω ένα κομμάτι των ακαδημιών του Άρη και να βγάλουμε παίκτες", είπε ο Χαβίτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags