Facebook Pixel Ρομέλου Λουκάκου –Ίντερ: H Ιντερ ξέχασε να πληρώσει για τον Λουκάκου και η Γιουνάιτεντ θέλει Μαρτίνες ή Σκρίνιαρ
| 2021-03-03 20:39:00

Απίστευτη γκάφα της Ίντερ που στέλνει Λαουτάρο ή Σκρίνιαρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Sportdog Team
Απίστευτη γκάφα της Ίντερ που στέλνει Λαουτάρο ή Σκρίνιαρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρομέλου Λουκάκου –Ίντερ: Οι "νερατζούρι" είναι πολύ κοντά στο σκουντέντο μετά από 11 χρόνια, με τον Βέλγο επιθετικό και τον Λαουτάρο Μαρτίνες να είναι τα ... κλειδιά της φετινής πορείας.

Όμως ένα δημοσιέυμα της Corriere dello Sport την Τετάρτη (3/3) έκοψε τα… χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας. Φαίνεται ότι ένα λάθος από πλευράς διοίκησης των "νερατζούρι" απειλεί να διακόψει αυτή την εκπληκτική συνεργασία που έχει δημιουργηθεί στη γραμμή κρούσης στο φινάλε της σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ιταλών οι διοικούντες έπρεπε να είχαν καταβάλλει ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυριών ευρώ, κάτι που δεν έκαναν εγκαίρως, γεγονός που δίνει δικαίωμα στην Γιουνάιτεντ να διεκδικήσει να πάρει άμεσα όλο το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ που της οφείλουν οι Μιλανέζοι . Όμως οι Άγγλοι έδωσαν και μια άλλη λύση. Πρότειναν, λοιπόν, να πάρουν στο φινάλε της σεζόν έναν εκ των Λαουτάρο Μαρτίνες ή Μίλαν Σκρίνιαρ ως αποζημίωση για τη μη τήρηση της συμφωνίας από πλευράς νερατζούρι.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Ίντερ και αν το λάθος που έκαναν με τον Ρομέλου Λουκάκου θα το πληρώσουν… ακριβά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags