Facebook Pixel Εργοτέλης - Superleague 2: Τρομερή ιστορία με τους δίδυμους που πρωταγωνιστούν στη Superleague 2 - Η ΑΕΚ και το χατ τρικ (Vid)
| 2021-03-03 19:32:00

Τρομερή ιστορία με τους δίδυμους που πρωταγωνιστούν στη Superleague 2 - Η ΑΕΚ και το χατ τρικ (Vid)

Του Αδέσποτου
Τρομερή ιστορία με τους δίδυμους που πρωταγωνιστούν στη Superleague 2 - Η ΑΕΚ και το χατ τρικ (Vid)

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τετάρτης λοιπόν, εκτός των αποκαλύψεων για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ακούστηκε και μία απίθανη ιστορία με τα δίδυμα αδέλφια που διαπρέπουν στη Σούπερ Λιγκ 2!

Διαβάστε τα σημαντικότερα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Απίθανο ματς στο Ιωνικός-Εργοτέλης για τη Σούπερ Λιγκ2, όπου οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 3-2 με ανατροπή και τρία γκολ του Ηλία Τσέλιου που έκανε την εμφάνιση της ζωής του. Ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του ως εξτρέμ, αλλά πλέον παίζει ως οκτάρι και δεκάρι. Σε ηλικία 12 χρονών η ΑΕΚ τον πήρε ως πολύ μεγάλο ταλέντο από ομάδα της Καισαριανής και μάλιστα είχε δώσει και 3.000 ευρώ. Μάλιστα, ο Τόνι Σαβέβσκι δεν ήταν πολύ σίγουρος και το… πήρε πάνω του ο τότε προπονητής στις Ακαδημίες, Άγγελος Χατζόπουλος. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Εργοτέλη κι έμεινε εκεί.

Επιπλέον, ο δίδυμος αδερφός του είναι τερματοφύλακας στον Διαγόρα και δεν έχει χάσει λεπτό. Και μάλιστα και τα δύο αδέλφια (δίδυμα από διαφορετικό σάκο) με τις εμφανίσεις τους έχουν κρατήσει Διαγόρα και Εργοτέλη στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ 2!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags