Facebook Pixel Άρης: Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-03 23:09:00

"Ώρα Ολυμπιακού" στον Άρη - Ποιους άφησε εκτός ο Μάντζιος (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ώρα Ολυμπιακού" στον Άρη - Ποιους άφησε εκτός ο Μάντζιος (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (4/3) με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Άκης Μάντζιος δεν είδε να εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Έτσι η εκτός αποστολής έμειναν, όπως ήταν γνωστό, οι Ματέο Γκαρσία και Ματίγια.

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (7η φάση) του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (04/03) στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00), αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Boucher, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Ganea, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης", ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

????: Η προπόνηση της ομάδας μας ???????? στο Κλεάνθης Βικελίδης… ????⚽️ ????⚫???????????? #ARISFC #training #VamosARIS Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags