Facebook Pixel ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: "Τα πάντα ο Χιμένεθ να αποκλειστεί η ΑΕΚ - Είχε σκοπιμότητα; - Δεν πρέπει να μείνει"
| 2021-03-04 22:58:00

Βόμβες Τσακίρη: "Τα πάντα ο Χιμένεθ να αποκλειστεί η ΑΕΚ - Είχε σκοπιμότητα; -Πρέπει να φύγει"

Sportdog Team
Βόμβες Τσακίρη: "Τα πάντα ο Χιμένεθ να αποκλειστεί η ΑΕΚ - Είχε σκοπιμότητα; -Πρέπει να φύγει"

ΑΕΚ - Μανόλο Χιμένεθ: Σκληρή κριτική στον Μανόλο Χιμένεθ για τον τρόπο με τον οποίο «κατέβασε» την ΑΕΚ στον Βόλο, λέγοντας, μάλιστα, με σκωπτικό ύφος ότι «έκανε τα πάντα για να αποκλειστεί», άσκησε ο ρεπόρτερ της ομάδας, Γιώργος Τσακίρης, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ανάμεσα σε άλλα, είπε: Δεν μπόρεσε να κάνει δεύτερο δώρο η ΑΕΚ, έπρεπε να κάνει άλλο ένα για να αποκλειστεί, αλλά δεν το... κατάφερε, γιατί και το γκολ είναι δώρο του Τσιντώτα.

Δεν υπάρχει καμία άλλη φάση του Βόλου, αλλά προσπάθησε η ΑΕΚ και ο Χιμένεθ να αποκλειστούν. Προσπάθησαν πολύ. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκριση για τους παίκτες της ΑΕΚ, γιατί την πήραν μόνοι τους, σε βάρος του Βόλου και σε βάρος του Μανόλο Χιμένεθ! Αυτό εγώ δεν το έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου σαν ρεπόρτερ ΑΕΚ.

Όλες οι επιλογές του είναι εγκληματικά ενάντια στην ΑΕΚ και ενάντια στον εαυτό του, σε επίπεδο ενός προπονητή, που θέλει να συνεχίσει σε ένα κλαμπ όπως η ΑΕΚ. Η 11άδα είναι φοβική και εμμονική, με στόχο να κρατήσει το 4-2 του πρώτου ματς, αλλά εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά όταν παίζει Βόλος-ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έπρεπε να μπει και να ψάξει να βρει ένα γκολ για να τελειώσει την πρόκριση. Αυτό είναι το DNA της ΑΕΚ που γνωρίζω εγώ τουλάχιστον, μπορεί να έχει μεταλλαχθεί. Δυστυχώς. Έτσι έπρεπε να παίξει η ΑΕΚ. Δεν το πλήρωσε η ΑΕΚ, ο κόουτς, πάντως, έκανε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο για να χάσει την πρόκριση. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί σε καμία περίπτωση. Για μένα η διοίκηση θα πρέπει να καλέσει τον Χιμένεθ και να δώσει εξηγήσεις για αυτό το πράγμα. Δεν είναι δυνατόν να βάζεις τέτοια εμπόδια στην ίδια σου την ομάδα. Έχει κάποια σκοπιμότητα; Δεν ξέρω… Να θέλει να αναδείξει ότι δεν έχει παίκτες; Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του. Αυτό το σημερινό που έχει κάνει είναι πολύ άσχημο, όσα δίκια και να έχει. Είναι απαράδεκτος. Και μια σοβαρή διοίκηση δεν μπορεί να διατηρήσει στον πάγκο της αυτόν τον προπονητή όταν δουλεύει σε βάρος της ομάδας του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags