Facebook Pixel Άρης – Ολυμπιακός: Ποιος Κουέστα; Απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Άρη - Απογοήτευσαν ξανά τον Μαρτίνς οι...
| 2021-03-04 23:46:00

Ποιος Κουέστα; Απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Άρη - Απογοήτευσαν ξανά τον Μαρτίνς οι...

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Κουέστα; Απαράδεκτο αυτό που έκαναν στον Άρη - Απογοήτευσαν ξανά τον Μαρτίνς οι...

Άρης – Ολυμπιακός: Μία από τις τρελές και περίεργες προκρίσεις των τελευταίων ετών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο, με το 1-1 κόντρα στον Άρη. Οι «Ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καλοί, δεν μπορούσαν να απειλήσουν σοβαρά τους Θεσσαλονικείς και όλα έδειχναν πως θα αποχαιρετούσαν τον θεσμό, μέχρι που έγινε το απίστευτο!

Ο Κουέστα άφησε την μπάλα από τα χέρια του στο χορτάρι για να κάνει το βολέ, φώναξε στους αμυντικούς να ανοιχτούν και πριν προλάβει να σουτάρει, πετάχτηκε από πίσω του ο Μπουχαλάκης, έκλεψε και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σκόραρε. Ο Έλληνας άσος έκανε μία πανέξυπνη κίνηση, εκμεταλλεύτηκε την τρομερή γκάφα του αντίπαλου τερματοφύλακα κι έγινε VIRAL. Ήδη από το βράδυ της Πέμπτης το τέρμα του «παίζει» σε όλο τον πλανήτη και σίγουρα θα το βλέπουμε για πολλές μέρες ακόμα!

Ο «Μπούχα» λοιπόν απέδειξε πως εκτός από καλός παίκτης, είναι και πανέξυπνος. Εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό λάθος των αντιπάλων του και πέτυχε ένα γκολ που θα μείνει στην ιστορία και με το οποίο χάρισε μία πρόκριση στον Ολυμπιακό, χωρίς να την αξίζει. Οι Πειραιώτες δεν ήταν χειρότεροι, αλλά ούτε και καλύτεροι. Ο Άκης Μάντζιος είχε διαβάσει άριστα το ματς, βρήκε το γκολ και μετά «κλείδωσε» την πρόκριση, αλλά δεν υπολόγιζε στον Κουέστα και στους αμυντικούς του. Γιατί μπορεί ο Ισπανός πορτιέρε να κάνει το μεγαλύτερο λάθος, όμως φταίνε και οι αμυντικοί του, γιατί είναι απαράδεκτο που δεν κοιτούν πίσω. Δεν κοιτούν προς το μέρος του και δεν υπάρχει έστω ΕΝΑΣ να του φωνάξει για τον Μπουχαλάκη! Απαράδεκτο…

Όσον αφορά τους Πειραιώτες, ο Πέδρο Μαρτίνς ρίσκαρε πολύ. Έπαιξε με τη δεύτερη σχεδόν ομάδα του και παραλίγο να το πληρώσει με αποκλεισμό, που δεν θα άρεσε. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν ως στόχο το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ και δεν θέλουν να… πετάξουν την κούπα. Ο Πορτογάλος όμως παραλίγο να τη χάση, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει τη δεδομένη στιγμή ο θεσμός.

Πάντως, εκτός του κόουτς σε κακή βραδιά βρέθηκαν και δύο παίκτες που πέταξαν άλλη μία ευκαιρία. Οι Ραντζέλοβιτς και Τιάγκο Σίλβα δεν έκαναν το κάτι παραπάνω ούτε την Πέμπτη και πλέον δείχνουν πως… δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της υπόλοιπης ομάδας. Τα παιχνίδια για αυτούς πάντως, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα κρίνουν και το μέλλον τους!

ΥΓ. Ο Εμβιλά λοιπόν θα είναι ο τρίτος στόπερ του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν, δεδομένο ότι λείπουν οι τραυματίες Σεμέδο και Παπαδόπουλος. Πήρε χρόνο σε αυτή τη θέση στη Θεσσαλονίκη και δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Βέβαια η απουσία του από το κέντρο, εάν χρειαστεί να γυρίσει πίσω, θα είναι τεράστια!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόσεξες; - Απίθανο τι έκανε ο Ελ Αραμπί μετά το γκολ Μπουχαλάκη - Πήγε στον Κουέστα και... (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags