Facebook Pixel ΑΕΚ: Φαίνεται ότι υπάρχουν παράπονα για τον Χιμένεθ
| 2021-03-05 12:40:00

"Τελειώνει" ο Χιμένεθ από ΑΕΚ; Απίστευτες ατάκες Κετσετζόγλου στον SportFM - "Η τρέλα έχει όριο"

Sportdog Team
"Τελειώνει" ο Χιμένεθ από ΑΕΚ; Απίστευτες ατάκες Κετσετζόγλου στον SportFM - "Η τρέλα έχει όριο"

ΑΕΚ: Φαίνεται ότι υπάρχουν παράπονα για τον Χιμένεθ.  

Ιδιαίτερα καυστικός για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ τον χθεσινό επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Βόλο ήταν ο Κώστας Κετσετζόγλου μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Με όσα έγιναν χθες ήταν σαν να προσπαθούσε η ΑΕΚ να αποκλειστεί. Δεν καταλάβαινε κανείς τι γινόταν στο παιχνίδι, από το πώς κατέβηκε η ομάδα, μέχρι τις αλλαγές. Η ΑΕΚ άρχισε με τρία αμυντικά χαφ, ενώ τις τρεις τελευταίες ήττες τις είχε με τέτοιο σχήμα και δεν έκανε φάσεις. Λειτούργησε στην Τούμπα μεν, αλλά κόντρα στον ΠΑΣ και τον Άρη ήταν καταστροφή. Η ΑΕΚ ήταν ερείπιο, αλλά οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Αυτά που έγιναν ήταν παλαβά και η ομάδα έπαιζε με τη φωτιά. Ζήσαμε την παράνοια χθες», τόνισε.

«Στο τέλος με τις αλλαγές ήταν σα να’ χε στριμώχνει ο Μοχάμεντ Άλι έναν φουκαρά και να τον χτυπούσε συνέχεια. ‘Χτύπα κι άλλο Μανόλο!’. Η πρώτη αλλαγή ήταν ο περσινός φορ της Κ19 για να παίξει εξτρέμ! Είναι δυνατό να δούμε τον Χνιντ αμυντικό χαφ για πρώτη φορά σε τέτοιο σημείο ενός κρίσιμου αγώνα; Αν ο Βόλος σκόραρε στο 84’, με ποιον θα έβαζε γκολ η ομάδα; Με όλα αυτά η ΑΕΚ πέρασε στα ημιτελικά και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Δεν καταλαβαίνω τον Χιμένεθ, ούτε και τις δηλώσεις του στο τέλος. Έλεος, έχει και ένα όριο η τρέλα! Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει στη λογική. Αν παίξει όπως χθες, με αυτά τα ακατανόητα που είδαμε, δεν θα ξαναγλιτώσει», πρόσθεσε.

Όσο για το αν υπάρχει προβληματισμός για το μέλλον του Χιμένεθ; «Δεν νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν άλλα 14-15 παιχνίδια ακόμη και όλα θα εξαρτηθούν από την εικόνα της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags