Facebook Pixel Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός και ο Νιας με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-05 16:28:00

Νέο "σοκ" στον ΠΑΟ - Κι άλλος βασικός εκτός - Πολλές οι απουσίες εν όψει ΠΑΣ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Νέο "σοκ" στον ΠΑΟ - Κι άλλος βασικός εκτός - Πολλές οι απουσίες εν όψει ΠΑΣ (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Πολλά τα προβλήματα για τους Πράσινους που το Σάββατο (6/3) καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό σοκ από τους Ηπειρώτες για το κύπελλο Ελλάδας και να τους αντιμετωπίσουν ξανά με στόχο μόνο τη νίκη. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει διαθέσιμους τον Βέλεθ λόγω προβλήματος και τους Μολό - Αλεξανδρόπουλος λόγω τιμωρίας, όμως στην προπόνηση της Παρασκευής (5/3) είδε να μένει εκτός και ο Νιας που υπέστη τράβηγμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

Στις σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού για την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες είναι να ξεκινήσει με Διούδη, Χουάνκαρ, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Σάντσες στην άμυνα, Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες, με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να διεκδικεί μια θέση, αλλά και Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης και Αϊτόρ στην τριάδα της επίθεσης.

Παράλληλα μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε και την αποστολή για την πόλη της Ηπείρου. Έτσι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Αθανασακόπουλο, Τζαβίδα, Μαουρίσιο και Καμπετσή.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags